Τα συνηθέστερα λάθη στο ανδρικό ντύσιμο!Νέα ενότητα του Αλέξη Γεωργιάδη

Εάν προσπαθείτε μανιωδώς να ακολουθήσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ήρθε η ώρα να το σταματήσετε. Η μόδα παρουσιάζει κάποια πρότυπα ρούχων που θα σας κολάκευαν αν τα φορούσαν οι άντρες, όμως θα πρέπει τις τάσεις που παρακολουθείτε να τις προσαρμόσετε στο δικό σας προσωπικό στυλ αποφεύγοντας τις αντιγραφές των look που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα, στο σωματότυπο και στα χαρακτηριστικά σας και ως αποτέλεσμα το ντύσιμο σας δεν είναι κομψό αλλά παράξενο.
Μόδα είναι να κάνετε το προσωπικό σας στυλ ελκυστικό; δείτε παρακάτω τα συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο ντύσιμο τους:

Πουκάμισο
Το πουκάμισο είναι ένα διαχρονικό και αγαπημένο <a href=’http://www.e-guana.gr/’ title=”rouxo”>ρούχο</a> των ανδρών και συνηθίζεται να επιλέγεται σε επίσημες εμφανίσεις ή όταν η περίσταση απαιτεί ένα πιο προσεγμένο ντύσιμό. Είναι το ρούχο που θα σας προσδώσει κύρος και στυλ. Προσοχή όμως. Οι σηκωμένοι γιακάδες και το ανοιχτό πουκάμισο ώστε να φαίνεται μέρος του στήθους σας απλά δείχνουν στους υπόλοιπους το πόσο πολύ προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή, και πιθανώς να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης, όταν σηκώνετε τα μανίκια του πουκάμισου να το κάνετε προσεγμένα και διπλωμένα μέχρι να είναι και τα δύο στο ίδιο μήκος. Μέσα από το πουκάμισο προτιμήστε μια φανέλα ουδέτερου χρώματος ή αν έχετε στο ίδιο χρώμα με το πουκάμισο.

Κοσμήματα – Αξεσουάρ – Καπέλα
Οι άντρες δεν χρειάζεται να φοράνε πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ. Καλό είναι να είναι διακριτικά και μικρά. Για παράδειγμα ένα ρολόι και ένα αντρικό βραχιόλι στον καρπό, και μια λεπτή αλυσίδα με σταυρό στον λαιμό αρκούν. Αποφύγετε τα δαχτυλίδια, ιδιαίτερα τα μεγάλα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, όπως μια ζώνη, προσέξτε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του συνόλου σας, να μην κρέμεται ότι της περισσεύει, ενώ η αγκράφα να είναι διακριτική και λιτή. Καπέλα? Όχι, τα καπέλα δεν θεωρούνται απαραίτητο κομμάτι του ντυσίματος σας, για αυτό και αν φοράτε θεωρείται υπερβολή από όσους σας βλέπουν.

Μάρκες
Πολλοί δίνουν αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσουν ένα ρούχο στο οποίο αναγράφεται ένα brand name μόνο και μόνο για να φανεί ότι έχουν πολλά χρήματα. Το να υπάρχει πάνω σας η φίρμα μιας εταιρείας όμως δεν σας κάνει στιλάτους. Ο κανόνας του στυλ λέει Less is Better, δηλαδή το πιο απλό στυλ είναι και το πιο κομψό. Επομένως μην ξοδεύετε μια περιουσία σε ρούχα υπερτιμημένα ενώ έχετε άπειρες επιλογές που θα κάνουν καλό και στην τσέπη σας!

Αστραφτερά ρούχα
Βλέπουμε πολλές φορές στις βραδινές εξόδους άντρες που φοράνε πουκάμισα ή σακάκια σε αστραφτερά υφάσματα. Μην προσπαθείτε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας με αυτόν τον τρόπο, είναι υπερβολικό.

Φαρδιά – Στενά ρούχα
Τα φαρδιά ρούχα στο 99% των περιπτώσεων σας κάνουν να δείχνετε πιο μεγαλόσωμοι, και δεν σας κολακεύουν καθόλου. Από την άλλη, το πολύ στενά ρούχα που σας πνίγουν είναι επίσης αποκρουστικά. Επιλέξτε ρούχα που θα αγκαλιάζουν το σώμα σας. Κάποιες φορές αγοράζουμε ένα ρούχο επειδή το βρήκαμε σε πολύ χαμηλή τιμή, είναι η τελευταία λέξη της μόδας ή με την προοπτική ότι θα χάσουμε κιλά και στο μέλλον θα μας κάνει. Το αποτέλεσμα είναι να αγοράσουμε ένα ρούχο που θα το φορέσουμε ελάχιστα. Μην ξοδεύετε παρορμητικά τα χρήματα σας, αλλά μόνο εκεί που πιστεύετε πως αξίζει. Επενδύστε σε βασικά και ευκολοσυνδύαστα κομμάτια. Δηλαδή σε τζιν, πουκάμισα, T-shirt μονόχρωμης απόχρωσης σε κλασικά χρώματα: άσπρο, μαύρο, καφέ, μπεζ, μπλε, κτλ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...