Τα χωριά της Δ.Ε. Χάλκειας δεν υπάρχουν αν δεν φωνάξεις. Φωτο

Δεν είναι μια , δεν είναι δύο είναι πολλές οι φορές που έχουν ξεχαστεί τα χωριά της Χάλκειας…… έχουμε χάσει τον αριθμό για να τις  μετράμε. Δείτε εικόνες εγκατάλειψης στο προαύλιο του Δημοτικού  σχολείου  και νηπιαγωγείου Τρικόρφου .  Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει στοιχίσει περίπου 15000 Ευρώ  με  αποτέλεσμα να μην έχει την φροντίδα που του αναλογεί από τον Δήμο Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε ο πρόεδρος και μέλος της κοινότητας  Τρικόρφου έχει απευθυνθεί εδώ και καιρό στον αρμόδιο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ναυπακτίας κ. Πολονύφη αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Επίσης πρέπει να τονίζουμε πως οποια παρέμβαση έχει γίνει στο  σχολείου του Τρικόρφου  πλήν των τουαλετών που έγινε με ενέργειες Σύψα όλα τα υπόλοιπα είναι έργο της δράσης του άτυπου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ζήτησαν την παρέμβαση της εταιρίας Τέρνα που έστρωσε με τσιμέντο το προαύλιο αλλά και τοποθέτησε περίφραξη στο χώρο.Επίσης πρόσφατα οι γονείς έβαψαν το σχολείο  κάνοντας έρανο.

Δεν χρειάζεται τα χωριά της Χάλκειας να μπαίνουν στο χάρτη της περιποίησης κάθε Πάσχα , καλοκαίρι ή σε κάθε γιορτή  αξίζουν περισσότερη φροντίδα.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα επανέλθουμε με νεότερες αποκαλυπτικές εικόνες.

.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ σωστο: τα χωρια της χαλκειας ειναι σαν να μην ανηκουν στη ναυπακτο. Αρχαιες τοποθεσιες, ιστορικα μνημεια, καθαρες παραλιες και θαλασσες, λοφοι, βουνα, ποταμι, εκκλησιες, οικισμοι με θεα και ταβερνες με καλο φαγητο, ολοκληρη βαρασοβα τελοσπαντων και ο δημος δεν τα εκμεταλλευεται.

  2. Πολυ σωστο το αρθρο: τα χωρια της χαλκειας ειναι σαν να μην υπαρχουν για το δημο ναυπακτιας. Αρχαιες τοποθεσιες, βυζαντινες εκκλησιες, καθαρες παραλιες και θαλασσες, οικισμοι με θεα και καλο φαγητο, λοφοι, ολοκληρη βαρασοβα με λιμνοπουλα, 3-4 πολυχρωμοι καμποι και πολιτιστικοι συλλογοι με εργο. Και ειναι σαν να μην υπαρχουν. Ουτε καν οι ψηφοι!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...