Τεράστια νίκη για τη Βουλγαρία του Βεζένκοφ απέναντι στη Γαλλία!

Τεράστια νίκη για τη Βουλγαρία του Βεζένκοφ απέναντι στη Γαλλία!

Και όμως, η “μικρή” Βουλγαρία έκανε την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, καθώς υποδέχθηκε τη Γαλλία και την νίκησε με 74-68! Η ομάδα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ έκανε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην παρέα των Μπατούμ, Ντε Κολό, Τζάκσον, Λεσόρ και είναι πλέον “ζωντανή” στο κυνήγι της πρώτης τριάδας που θα την στείλει στην τελική φάση το επόμενο καλοκαίρι!

Ο Βεζένκοφ ήταν αυτός που έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη της Βουλγαρίας, καθώς έμεινε στο παρκέ για 35 λεπτά. Σκόραρε 9 πόντους με 3/8 δίποντα και 1/6 τρίποντα, κατέβασε 8 ριμπάουντ, έκλεψε μία μπάλα και έκανε δύο κοψίματα, την ώρα που ο Ντι Μποστ σταμάτησε στους 17, ενώ ο Ντίμιταρ Ντιμιτρόφ πέτυχε και τους 16 πόντους του στο πρώτο μέρος.

Κορυφαίος των Γάλλων, που πριν από μερικές μέρες νίκησαν εύκολα την Ελλάδα σε φιλική αναμέτρηση στο Παρίσι, ήταν ο Νικ Μπατούμ (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ), με τον Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μένει χαμηλά (8 πόντοι με 3/9 σουτ σε 25 λεπτά συμμετοχής) και τους Τζάκσον – Λακόμπ να προσθέτουν από 13 πόντους ο κάθε ένας.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Γάλλων που “κουβαλούσαν” έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την πρώτη φάση, ενώ η Βουλγαρία έχει πλέον ρεκόρ 3-4 και ονειρεύεται ότι θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/342298-Terastia-nike-gia-te-Boylgaria-toy-Bezenkoph-apenanti-ste-Gallia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...