Τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου σήμερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου σήμερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου σήμερα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Σήμερα θα συναντηθούν ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία

​Με τον υπουργό Άμυνας θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να εξετάσουν τις περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Σκάι, ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ αύριο θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες σε ό,τι αφορα το θέμα των δυο αξιωματικών που βρίσκονται υπό κράτηση.

Ο Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν τη Δευτέρα δήλωσε ότι “η συγκυβέρνηση προχωρά και θα φτάσει μέχρι το τέλος”, ενώ επέμεινε στα περί ομηρίας των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Για το όνομα των Σκοπίων σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται καμία ονομασία με τον όρο “Μακεδονία” εμμένοντας στα περί αλλαγής Συντάγματος των γειτόνων.

Εν τω μεταξύ, στον ‘αέρα’ βρίσκεται η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ώρα, γιατί θα πρέπει να προηγηθεί το ραντεβού του Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/325772-Synantese-Tsipra-Kammenoy-semera-gia-toys-dyo-Ellenes-stratiotikoys ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...