Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δ.Σ. Λυγιά.

Την Παρασκευή, 19-01-2018, το πρωί, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Λυγιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια τελετή παρουσία όλων των μαθητών στο προαύλιο του σχολείου.

   Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου, πάτερ Καλλίνικος Γεωργάτος, καθώς και ο ιερέας της ενορίας, πάτερ Ιωάννης Μακρής.
   Στους τυχερούς μαθητές( ένας σε κάθε τάξη ), ο σύλλογος πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο, ενώ από την πλευρά της Μητρόπολης υπήρξε προσφορά βιβλίων.
   Ο διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου αναφέρθηκαν στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των γονέων και των δασκάλων στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει ο σύλλογος γονέων με την εκκλησία όλα αυτά τα χρόνια. Είπε επίσης, στους μικρούς μαθητές πόσο τυχεροί είναι που μέσα στον ίδιο χώρο συνυπάρχει εκκλησία, σχολείο και γήπεδο μπάσκετ, δηλαδή θρησκεία, μάθηση και αθλητισμός, το τρίπτυχο μιας σωστής καλλιέργειας των παιδιών απ’ τα αρχαία χρόνια.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...