Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο σύνδεσμος αγάπης του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μακύνεια Ναυπακτίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Αγάπης του ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μακύνεια Ναυπακτίας. Το πρωί της Κυριακής, τελέστηκε θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησαν ο εφημέριος του ναού πατέρας Ιωάννης Πολύζος και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Γεωργάτος. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, οι ιερείς, παρουσία των γυναικών – μελών του Συνδέσμου και πλήθους κόσμου ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν σε όλες και όλους να έχουν μια δημιουργική και ευλογημένη χρονιά. Μάλιστα ο πατέρας Καλλίνικος Γεωργάτος από την πλευρά του, τόνισε την μεγάλη αγάπη που τρέφει ο μητροπολίτης Ναυπάκτου κκ Ιερόθεος για τους Συνδέσμους Αγάπης και για το έργο σημαντικό έργο που επιτελούν στην τοπική εκκλησία και κοινωνία της μητρόπολης. Σημείωσε δε, το γεγονός ότι ο κκ Ιερόθεος επιθυμούσε να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων. Ευχήθηκε υγεία, και υπομονή ενώ ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να σταθούν αρωγοί στον Σύνδεσμο και στο φιλανθρωπικό έργο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης του ιερού ναού Ιωάννα Αδάμη, ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και ευημερία στις οικογένειες των κατοίκων της ενορίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης για το παρών που έδωσε και για την συμπαράσταση που προσφέρει η Μητρόπολη στον Σύνδεσμο της Μακύνειας, όσο και τους απλούς πολίτες που από την πρώτη στιγμή στέκονται στο πλευρό του Συνδέσμου και στις πλούσιες δράσεις που έχει αυτός αναπτύξει.
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι γυναίκες – μέλη του Συνδέσμου, αφού αγόρασαν με δικά τους χρήματα, έναν επιστήθιο χρυσό σταυρό, τον δώρισαν στον εφημέριο του ιερού ναού πατέρα Ιωάννη Πολύζο για την πολύτιμη προσφορά του και συνδρομή του στο έργο του Συνδέσμου ενώ του ευχήθηκαν να είναι πολλά τα έτη του.

Ρεπορτάζ Σωτήρης Καρέλης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...