Την κράτηση των γονέων της μικρής Μαρίας αποφάσισε ο εισαγγελέας

Την κράτηση των γονέων της μικρής Μαρίας αποφάσισε ο εισαγγελέας

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 03/05/2016 – 12:52

Οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Ειρήνης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11:20 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα.  Συνοδευόμενοι από άνδρες της ασφάλειας Αθηνών οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ                                                            

Την κράτηση των γονέων της μικρής Μαρίας – Ειρήνης αποφάσισε ο εισαγγελέας.

Οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Ειρήνης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11:20 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα.

Συνοδευόμενοι από άνδρες της ασφάλειας Αθηνών οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς κατηγορούνται για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κατά την είσοδο τους στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο πατέρας της ανήλικης ερωτηθείς από του δημοσιογράφους για την υπόθεση αρκέστηκε να πει ότι «όλα θα πάνε καλά. Θα τα πούμε τώρα με τον εισαγγελέα».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μικρή Μαρία εντοπίστηκε σε περιοχή του Χαϊδαρίου το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Χαϊδαρίου. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, το μικρό κορίτσι, που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά, είπε στους αστυνομικούς ότι χάθηκε, όταν επιχείρησε να ακολουθήσει μικρά σκυλάκια με τα οποία ήθελε να παίξει.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς σε ποιο σημείο βρίσκεται  το κοριτσάκι, “ασφαλές”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και πράγματι, μετά από λίγη ώρα, το μικρό παιδί εντοπίστηκε στην περιοχή που είχε περιγράψει ο άγνωστος άνδρας.

Όπως αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το μικρό κορίτσι πιθανότατα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών, ότι θα συλληφθούν.

Η περιπέτεια της 4χρονης ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού της, στη Λεωφόρο Σχιστού 89, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα της Λαμπρής, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.

Διαβάστε επίσης: Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...