Την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον βάζει στο παιχνίδι ο Τραμπ

Νέα δεδομένα και ενδιαφέρον προσθέτει στην πρώτη τηλεμαχία με τη Χίλαρι Κλίντον απείλησε να δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 70χρονος απείλησε ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς, την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον. Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του ’70, γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος “δεν την προσκάλεσε επίσημη”. Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον “τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα”.

«Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν, ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο», σχολίασε ο Ρόμπι Μουκ, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Κλίντον μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN. “Είναι μια ένδειξη προειδοποίησης, πριν ξεκινήσει καν το ντιμπέιτ, για την έλλειψη χαρίσματος, για τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιεί, οι οποίες τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο”, συνέχισε.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...