Τι δήλωσε ο Χρήστος Δώνης για τη συνεργασία με τον πατέρα του

Τι δήλωσε ο Χρήστος Δώνης για τη συνεργασία με τον πατέρα του

Τον ερχομό του πατέρα του στον Παναθηναϊκό και το πόσο αυτός θα τον επηρεάσει, σχολίασε ο παίκτης του τριφυλλιού Χρήστος Δώνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δώνης σε πολιτική εφημερίδα για:

Τη συνεργασία με τον πατέρα του: «Κάποτε το λέγαμε για πλάκα, αλλά να που έγινε πραγματικότητα. Ίσως όταν τα λέγαμε να το θεωρούσαμε αστείο και να γελούσαμε, αλλά μέσα μας πάντοτε είχαμε την ελπίδα να συνεργαστούμε. Και μάλιστα λέγαμε να συναντηθούμε και οι τρεις, όμως λείπει ο Τάσος.

Είχε γίνει πιο έντονο από την στιγμή που εγώ ήμουν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και πάντα το όνομα του πατέρα μου έπαιζε για τον Παναθηναϊκό».

Το αν ο Γιώργος Δώνης νιώθει άγχος ή πίεση: «Τίποτα από αυτά. Είναι χαρούμενος, το ξέρω καλά αφού κάθε πατέρας θέλει να συνεργαστεί με τον γιο του και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αυτό. Τον ξέρω ως άνθρωπο, τον ξέρω ως προπονητή. Δεν θα ευνοήσει εμένα. Αν είμαι κακός στο γήπεδο, θα με βγάλει. Δεν πρόκειται να αδικήσει άλλα παιδιά για μένα, σε καμία περίπτωση. Δεν θα λειτουργούσε ποτέ έτσι. Στο σπίτι θα είναι πατέρας μου, στο γήπεδο θα είναι ο προπονητής μου».

Για το χάντικαπ των μείον έξι βαθμών: «Είναι μία καινούρια χρονιά και σίγουρα αυτό το μείον έξι με το οποίο θα ξεκινήσουμε μας δημιουργεί ένα έξτρα βάρος. Όμως αν κάνεις δύο νικές ξεμπερδεύεις με αυτό και κοιτάζεις κάθε ματς ξεχωριστά. Παναθηναϊκός είμαστε. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες στα πρώτα ματς. Μετά όλα θα πάνε καλά. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία πολύ και θα ξεκινήσουμε έτοιμοι. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Για την θέση που θα αγωνιστεί: «Εντάξει, νομίζω πως η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό. Θα είμαι στην θέση μου αυτή την φορά».

Για τις εντυπώσεις του από το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν έχω ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Τους μεγάλους τους περίμενα καλύτερους είναι αλήθεια. Αυτοί που μ’ αρέσουν είναι οι Σουηδοί. Παίζουμε πολύ οργανωμένα, μαρκάρουν όλοι οι παίκτες. Σε αντίθεση με τις μεγάλες ομάδες. Η Βραζιλία για παράδειγμα δεν τρέχει από την μέση και μπροστά όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα. Περιμένουν πότε θα την κάνουν δική τους. Όμως έχουν πολλή ποιότητα όπως και η Γαλλία αν βρει χώρους.

Είναι εξαιρετική ομάδα η Κροατία. Πολύ καλή σε όλες τις γραμμές. Νομίζω θα τη δούμε στα ημιτελικά, όπως και τους Άγγλους, που βγάζουν μια εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό που οι Άγγλοι προκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο απέναντι στην Κολομβία. Δεν είναι εύκολο να μένεις όρθιος όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και μετά πας στην παράτασηΌμως έδειξαν εμπειρία».

Για την παρουσία του Μπεργκ στην Σουηδία: «Έφτασαν τόσο μακριά έπειτα από 24 χρόνια και είναι βασικός. Τι άλλο να πούμε. Είναι μεγάλη τιμή για εκείνον. Και του αξίζει. Είναι εκπληκτικός επιθετικός, έχει τελειώματα σπάνια μέσα στην περιοχή. Του αξίζουν όλα όσα πετυχαίνει».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/336739-Ti-delose-o-CHrestos-Dones-gia-te-synergasia-me-ton-patera-toy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...