Τι συμβαίνει με τους νταβατζήδες της Αττικής Οδού

Τι συμβαίνει με τους νταβατζήδες της Αττικής Οδού

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ απροκάλυπτα τις γνωστές δοκιμασμένες μεθόδους οι νταβατζήδες εργολάβοι επιχειρούν να ανανεώσουν για δύο ακόμα χρόνια τη σύμβαση της Αττικής Οδού.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ρόλο στο κόλπο έχει ο «Άκτωρας» των Μπόμπολα, Κούτρα και Καλλιτζάτζη λόγω της τεχνογνωσίας που είχε αποκτήσει τη φαύλη περίοδο που οργίαζε η διαπλοκή στο στήσιμο των διαγωνισμών και την εκτόξευση του κόστους των δημοσίων έργων στο πολλαπλάσιο του πραγματικού.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημόσιο πλήρωσε με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ τη χειραγώγηση των διαγωνισμών από τους νταβατζήδες των δημόσιων έργων.

ΜΕ καθυστέρηση δεκαετιών η Επιτροπή Ανταγωνισμού κατέληξε σε ένα πόρισμα φωτιά επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμα στις εταιρείες που είχαν στήσει την ιδιότυπη μαφία.

ΒΕΒΑΙΑ τα πρόστιμα ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί ενώ το ποινικό σκέλος της υπόθεσης βρίσκεται στη Δικαιοσύνη. Οι κλεφτοεργολάβοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες για αλλοίωση  διαγωνισμών, σύσταση συμμορίας, κατάχρηση δημοσίου χρήματος και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

ΑΥΤΟ δεν τους εμποδίζει να στήνουν νέα κόλπα για να συνεχίσουν να αρμέγουν το ελληνικό Δημόσιο. Κάθε απόπειρα να παραταθεί η σύμβαση της Αττικής Οδού με κλεφτοεργολάβους που λήστεψαν το ελληνικό δημόσιο και είναι υπόδικοι προκαλεί την κοινωνία.

ΣΕ καμία περίπτωση η κυβέρνηση η οποία συγκρούστηκε μετωπικά με τους αρχιερείς της διαπλοκής που αποτελούν μέρος του παλιού διεφθαρμένου συστήματος δεν πρέπει να επιτρέψει τη συνέχιση της σκανδαλώδους σύμβασης με την Αττική Οδό.

ΕΞΑΛΛΟΥ οι αρμόδιοι του «Άκτωρα» είναι απασχολημένοι το τελευταίο διάστημα με τις επισκέψεις στα ανακριτικά γραφεία τόσο για την υπόθεση του Καρτέλ όσο και για την εμπλοκή τους σε σκάνδαλα σε Κύπρο και Σκόπια. Εκτός βέβαια κι αν το ελληνικό Δημόσιο παρατείνει τη σύμβαση για να μπορούν οι εργολάβοι της διαπλοκής να ανταποκριθούν στα έξοδα που συνεπάγονται οι πολλές κακουργηματικές διώξεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335315-Ti-symbainei-me-toys-ntabatzedes-tes-Attikes-Odoy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...