Τι φοβάται ο Κυριάκος

Τι φοβάται ο Κυριάκος

ΓΙΑ όσους είχαν αμφιβολίες για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο κοινοτικός επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί φρόντισε να δώσει απαντήσεις. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για ζητήματα οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια δεν εμπεριέχει κάποιους αστερίσκους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ η ίδια διαδικασία  που εφαρμόστηκε για την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ιρλανδία. Μετά τις 20 Αυγούστου η Ελλάδα εγκαταλείπει οριστικά και αμετάκλητα τα εφιαλτικά μνημόνια και μπορεί να χαράξει τη δική της αυτοδύναμη οικονομική ανάπτυξη.

ΒΕΒΑΙΑ οι υποχρεώσεις απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένουν όπως και για τις υπόλοιπες χώρες μέλη της Ένωσης. Όπως αντιλαμβάνεστε η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει πυρ και μανία με τον Μοσκοβισί.

ΓΙΑΤΙ χάλασε το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη που διαλαλούσε καθημερινά στα κανάλια ότι η έξοδος από τα μνημόνια είναι γκρίζα, ότι θα συνεχίσουν να έρχονται τα κλιμάκια στην Αθήνα για ελέγχους και διάφορα άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Μοσκοβισί δεν είπε τίποτα καινούργιο. Γιατί τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα μέσα ενημέρωσης του ακροδεξιού μετώπου θεωρούσαν αναξιόπιστο.

ΤΕΛΙΚΑ αποδεικνύεται περίτρανα ότι αυτοί που έλεγαν ψέματα στον κόσμο ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα στελέχη του κόμματός του και τα καρακόλια που έχει στήσει στα κανάλια για τις ανάγκες της προπαγάνδας.

ΤΩΡΑ εξηγείται γιατί το ακροδεξιό μέτωπο κάνει τα πάντα για να αποδομήσει την κυβέρνηση. Μετά την έξοδο από τα μνημόνια ο Αλέξης Τσίπρας καθίσταται κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού και τα όνειρα για παλινόρθωση του παλιού χρεοκοπημένου συστήματος πάνε περίπατο. Αν μάλιστα στις επιτυχίες του πρωθυπουργού προστεθεί και η διαφαινόμενη συμφωνία για να γλιτώσουν οι συντάξεις από τις περικοπές τότε η Νέα Δημοκρατία είναι καταδικασμένη και μετά τις εκλογές στη, θέση της αντιπολίτευσης με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/336407-Ti-phobatai-o-Kyriakos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...