Το Παρασκήνιο της παραίτησης Τσακνή: Οι αρμοδιότητες που ήθελε και οι «κακές σχέσεις» με τον Κωστόπουλο

Το Παρασκήνιο της παραίτησης Τσακνή: Οι αρμοδιότητες που ήθελε και οι «κακές σχέσεις» με τον Κωστόπουλο

«Αναμενόμενη» χαρακτηρίζουν την παραίτηση του Διονύση Τσακνή από την θέση του προέδρου της ΕΡΤ πηγές με γνώση του παρασκηνίου και όλων των συζητήσεων που λάμβαναν χώρα τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Τσακνής, εμφανώς ενοχλημένος από τους κυβερνητικούς χειρισμούς έκανε λόγο για νομιμοποίηση του «Καλφαγιαννισμού». Ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ζήτησε να υπάρξει ενοποίηση της θέση του προέδρου της ΕΡΤ με εκείνη του διευθύνοντος Συμβούλου.

Σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ,πάντως, η εν λόγω απόφαση από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και παρότι δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση, ήρθε μάλλον σαν «ανακούφιση».

Μάλιστα, στο παρασκήνιο οι…κακές γλώσσες λένε πως μετά την αποχώρηση Ταγματάρχη ήταν εκείνος που «ήθελε αρμοδιότητες» τις οποίες και δεν πήρε ποτέ.! Αφήνοντας – πάντοτε οι ίδιες πηγές- να εννοηθεί ότι σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που είχε και με τον διευθύνοντα της Ερτ Βασίλη Κωστόπουλο ήθελε να έχει λόγο για πράγματα που δεν γινόταν να έχει. Κατά συνέπεια, το «διαζύγιο» ήρθε ως φυσικο επακόλουθο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/303917-To-Paraskenio-tes-paraiteses-Tsakne-Oi-armodiotetes-poy-ethele-kai-oi-kakes-scheseis-me-ton-Kostopoylo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...