Το έσκασε και κρύβεται ο Μπαρμπαρούσης – Που επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αρχές

Το έσκασε και κρύβεται ο Μπαρμπαρούσης – Που επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αρχές

Διαφεύγει της σύλληψης μέχρι στιγμής ο χρυσυαγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης, καθώς κρύβεται σε κάποιο σημείο στην εκλογική του περιφέρεια, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Το βράδυ της Παρασκευής ο καταζητούμενος βουλευτής εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα, αρνούμενος να σταματήσει στα μπλόκα της αστυνομίας. Ο βουλευτής δεν σταμάτησε στο αστυνομικό μπλόκο που είχε στηθεί στη γέφυρα Χαριλάου Τρικούπη στην περιοχή Ρίου Αντιρρίου. Το αυτοκίνητο του βουλευτή διέσχισε τη γέφυρα χωρίς να σταματήσει και όταν τα περιπολικά κινήθηκαν εναντίον του, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έχει κινηθεί προς την Αιτωλοακαρνανία όπου είναι η εκλογική του περιφέρεια και κρύβεται.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Σημειώνεται ότι για τις δηλώσεις του στην Βουλή ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη με το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή ο οποίος μπορεί να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς μετά τις καταθέσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Φώτη Κουβέλη στον εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη, ο οποίος διενήργησε την έρευνα.

Νωρίτερα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής έδωσε παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα ως προς την τέλεση των αδικημάτων της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ζητώντας να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία.

Είχαν προηγηθεί οι ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή, ο οποίος βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση, με την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334789-To-eskase-kai-krybetai-o-Mparmparoyses-Poy-epikentronoyn-tis-ereynes-toys-oi-arches ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...