Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο-mega yacht “Running on Waves” έδεσε στην Πάτρα

Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο “Running on Waves” με τη σημαία της Μάλτας -αλλά και την ελληνική- έδεσε σττο λιμάνι της Πάτρας. Το “Running on Waves” είναι ένα πολυτελές άνετο, mega γιώτ του εικοστού πρώτου αιώνα το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η μοναδική του κατασκευή του επιτρέπει να ελλιμενιστεί ακόμα και σε μικρούς κόλπους χιλιάδων πανέμορφων Ελληνικών νησιών που είναι μακριά από αεροδρόμια και απρόσιτα από μεγάλα καράβια. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ταξίδι στις ρίζες και τις αξίες του πολιτισμού.

Το “Running on Waves” έχει ένα σημαντικό ιστορικό ταξιδιών γεμάτο θρησκευτικά ορόσημα, ενώ η παρουσία του στην περιοχή μας ενδεχομένως σχετίζεται και με την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο νησί της Ζακύνθου.

Το “Running on Waves” έχει ένα σημαντικό ιστορικό ταξιδιών γεμάτο θρησκευτικά ορόσημα. Το “Running on Waves” φιλοξενεί συχνά προσκυνήματα σε διάφορα ταξίδια σε ιερούς τόπους της Μεσογείου. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ήταν ένα ταξίδι αφιερωμένο στα ορόσημα της ζωής του Αγίου Νικολάου, του Θαυματουργού, το 2015 από το Demre στην Τουρκία) μέχρι την Βενετία στην Ιταλία, ταξιδεύοντας μέσα από τους σημαντικότερους ιερούς τόπους στην Ελλάδα.

Ορθόδοξοι κληρικοί και πολλοί δήμαρχοι Ελληνικών νήσων έχουν τιμήσει το “Running on Waves” με την διαμονή τους στο σκάφος και το έχουν τιμήσει με εικόνες που προστατεύουν το “Running on Waves” στα ταξίδια του.

 Γιάννης Πομώνης

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...