Το εξωφρενικό ρεκόρ του Μέσι που προκαλεί δέος!

Το εξωφρενικό ρεκόρ του Μέσι που προκαλεί δέος!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο βασιλιάς των Clasicos μετρώντας 25 γκολ κόντρα στην Ρεάλ, ωστόσο υπάρχει ένα άλλο στατιστικό που κάνει τους «μερέγχες» να τον αντιμετωπίζουν με… τρόμο!

Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο σταμάτησε στα 18 γκολ στα ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μέχρι στιγμής 17, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πολύ πιο μπροστά και από τους δύο στη σχετική λίστα.

Με το γκολ που σημείωσε στο θριαμβευτικό πέρασμα της Μπαρτσελόνα με 3-0 από το “Μπερναμπέου” έφτασε τα 25 σε Clasicos (17 για το πρωτάθλημα), με τα 15 μάλιστα εξ αυτών να τα έχει πετύχει στο γήπεδο της μεγάλης αντιπάλους και μόλις 10 στο “Καμπ Νόου”.

Η Ρεάλ είναι επίσης η ομάδα που έχει “πληγώσει” περισσότερο από κάθε άλλη από την άσπρη βούλα, έχοντας ευστοχήσει και στα 6 πέναλτι που έχει αναλάβει να εκτελέσει ενώ υπάρχει ένα ακόμα στατιστικό που κάνει τους Μαδριλένους να τον… τρέμουν.

Αυτό έχει να κάνει με την κυριαρχία της “Μπάρσα” στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης όταν αγωνίζεται ο Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να μετράει 10 νίκες με την ομάδα του σε 19 επισκέψεις του στο “Μπερναμπέου” (ποσοστό πάνω από 50%!), γεγονός που τον κάνει τον αντίπαλο παίκτη με τις περισσότερες νίκες μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο…

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/315031-To-exophreniko-rekor-toy-Mesi-poy-prokalei-deos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...