Το θέμα της Εκκλησίας της Παλαιοπαναγιάς στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας.(βίντεο)

Το ζήτημα της Εκκλησίας της Παλαιοπαναγιάς επανήλθε χθες για συζήτηση στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου.

Συγκεκριμένα ομάδα ενοριτών που διαφωνούν με την κατεδάφιση του Ι.Ν. απέστειλαν στη δημοτική κοινότητα επιστολή σύμφωνα με την οποία ανέλυαν διεξοδικά τους λόγους αυτής της διαφωνίας τους.

Ο κ. Πλούμης (πρ.δημ.κοιν) πρότεινε να ληφθούν μέτρα προστασίας στο μέτρο του δυνατού της κοινότητας και του δήμου,ο κ.Τούμπανος  πρότεινε η κοινότητα να συνταχθεί με το κοινό ψήφισμα των μηχανικών,από την πλευρά της αντιπολίτευσης η κ. Ταραμπίκου τόνισε ότι αυτή η εργασία είναι υποχρέωση της τοπικής Εκκλησίας,ενώ από την πλευρά του ο κ.Σακέτος ανέφερε ότι το θέμα αυτό δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής κοινότητας..

Η δημοτική κοινότητα τελικά αποφάσισε να συνταχθεί με την κοινή ανακοίνωση των διπλωματούχων μηχανικών και των Αρχιτεκτόνων,ενώ αποφασίστηκε να απευθύνουν ερώτηση προς το Εκκλησιαστικό συμβούλιο σχετικά με την ολιγωρία που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα μέτρα προστασίας από τη βροχή και τα καιρικά φαινόμενα που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί εν όψει του επερχόμενου χειμώνα αναφορικά με την τοιχοποιία του Ναού που βρίσκεται εκτεθειμένη.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...