Το “κάρφωσε” ο Μάριος Βρουσάϊ. Βίντεο

Την ευκαιρία από μαλλιά έπιασε ο Μάριος Βρουσάι που σκόραρε αμέσως μολις πέρασε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο δικός μας Μάριος ο παίκτης που πέρασε από τον Ναυπακτιακό και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Ναυπάκτου φαίνεται πως ξεκινά την δική του πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το να σκοράρεις ουσιαστικά στο ντεμπούτο σου με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι λίγο πράγμα και αυτό το κατάφερε ο Μάριος. Από εμάς να του ευχηθούμε να πάει ακόμη πιο ψηλα και ξέρουμε ότι ο ίδιος το γνωρίζει ότι σεμνά και ταπεινά και με σκληρή δουλειά όπως άλλωστε είναι και αυτό που εκφράζει   θα τα καταφέρει.   

Να θυμίσουμε πως ο Μάριος είχε πετύχει και το πρώτο γκολ του φετινού Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

  Ο Χρήστος Κόντης στο 78′ άλλαξε τον Μιραλάς με τον Βρουσάι και ο νεαρός αμυντικός θα θυμάται για πάντα αυτό το παιχνίδι, καθώς πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο. Οχι μόνο πήρε την πρώτη του συμμετοχή, αλλά τη συνδύασε με γκολ. Ο Ανσαιφάρντ έβγαλε τη δεύτερη του ασίστ και ο Βρουσάι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 87′.

ΓΚΟΛ ΒΡΟΥΣΑΙ from nafpaktianews on Vimeo.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Ταχτσίδης, Ρομαό – Γεωργίου, Σιόντης, Μπαλάφας, Αρτυματάς

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί (73΄ Ανδρούτσος), Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (70΄ Μάρτινς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78΄ Βρουσάι), Ανσαριφάρντ.
ΑΟΚ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης (55΄ Ιωάννου), Μπαλάφας, Γεωργίου (73΄ Τουράμ), Επστάιν (7



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...