Το νέο “KONTRA” προκαλεί σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο

Το νέο “KONTRA” προκαλεί σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο

Το νέο kontra προκαλεί σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο

Ζωντανό, ανατρεπτικό, Ασυμβίβαστο

ΡΙΖΙΚΗ ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο προκαλεί το νέο, ζωντανό, ανατρεπτικό και ασυμβίβαστο πρόγραμμα του KONTRA που βγαίνει από σήμερα στις 19:00 στον αέρα με τη συμμετοχή καταξιωμένων δημοσιογράφων και σχολιαστών που υπόσχονται διαρκή ενημέρωση μέχρι τις 2 τη νύχτα, με ζωντανές συνδέσεις και εκπομπές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Με υπερσύγχρονο στούντιο και νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, το KONTRA φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του κάθε σκεπτόμενου και προβληματισμένου πολίτη, που αναζητάει ενημέρωση χωρίς παρωπίδες.

Τολμηροί και ασυμβίβαστοι οι πρωταγωνιστές του νέου προγράμματος είναι απαλλαγμένοι από εξαρτήσεις και διαπλοκές με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με αποκλειστικό κριτήριο την ελεύθερη ενημέρωση και την προστασία των συμφερόντων του λαού και του έθνους το νέο πρόγραμμα του KONTRA τολμάει να συγκρουστεί με κατεστημένα, συμφέροντα και νοοτροπίες.

Η ενημέρωση των τηλεθεατών αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του νέου προγράμματος. Με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις από το χώρο που διαδραματίζονται τα γεγονότα, με ένα δίωρο αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Μελιγγώνης ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς των δημοσιογράφων και με καυστικό σχολιασμό των γεγονότων, το KONTRA φιλοδοξεί  να γίνει σημείο αναφοράς για κάθε τηλεθεατή.

Ασυμβίβαστο σε κάθε είδους διαπλοκής είναι σίγουρο ότι θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος του κάθε εξουσιαστή που χρησιμοποιεί τα δημόσια αξιώματα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Οι δημοσιογράφοι και οι σχολιαστές του KONTRA δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν ισχυρό του χρήματος, της διαπλοκής και της πολιτικής. Αντίθετα είναι αποφασισμένοι να αποκαλύπτουν καθημερινά όσα επιχειρούν να συγκαλύψουν τα κανάλια της διαπλοκής, που συνδέονται με το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα.

KONTRA στα τηλεοπτικά σκουπίδια που σερβίρουν στον κόσμο τα κανάλια του παλιού συστήματος, οι εκπομπές του καναλιού θα ανταποκρίνονται στην κρισιμότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα.

Γιατί το πρόγραμμα του KONTRA δεν απευθύνεται στο ένστικτο αλλά στη λογική. Δεν χαϊδεύει αυτιά αλλά ταρακουνάει συνειδήσεις δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακή σπέκουλα, αλλά καυτηριάζει τα κακώς κείμενα, χωρίς να υπολογίζει το κόστος των αντιδράσεων.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία στην τηλεόραση κυριαρχούν τα ριάλιτι και το σκουπιδαριό των τουρκικών προπαγανδιστικών σίριαλ.

Το KONTRA τολμάει να ρίξει το βάρος στην ενημέρωση, την οποία έχουν καταργήσει τα κανάλια της διαπλοκής, εξαιτίας των εξαρτήσεων που έχουν με το σύστημα που τα οδήγησε σε ένα πολιτικό στραγγαλισμό. Στο νέο KONTRA θα προβάλλονται όλες οι απόψεις αλλά ταυτόχρονα η κριτική θα είναι ανελέητη.

Εγγύηση της επιτυχίας του νέου προγράμματος αποτελεί η παλαιά φρουρά με τους Μάκη Κουρή, Αιμίλιο Λιάτσο και Πάνο Παναγιωτόπουλο σε συνδυασμό με τη ριζική ανανέωση και την κυριαρχία νέων δημοσιογράφων, σχολιαστών και παρουσιαστών.

Το Kontra περνάει σε νέα εποχή. Σύγχρονο, δυναμικό και με ανανεωμένο λογότυπο, το Kontra Channel αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα, ενισχύοντας τον αποκαλυπτικό ενημερωτικό του χαρακτήρα. Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου, το νέο πρόγραμμα  έρχεται στις οθόνες σας ανανεωμένο, ζωντανό, ανατρεπτικό και ασυμβίβαστο. Με διαρκή συνεχή ενημέρωση, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα έχει το πλεονέκτημα απέναντι στα υπόλοιπα (ακόμα και πανελλαδικά) κανάλια να μεταδίδει την ίδια στιγμή κάθε νέο γεγονός που προκύπτει. Η είδηση όταν συμβαίνει, μόνο στο Kontra Channel!

Kontra News με τον Γιώργο Μελιγγώνη στο KONTRA Channel

Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:00 και για δύο ολόκληρες ώρες, κάνει πρεμιέρα το Kontra News, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη στην παρουσίαση. Το Kontra θα φέρει νέα πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο και ο Γιώργος Μελιγγώνης, ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία μας παρουσιάζει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αποκλειστικές συνεντεύξεις, με άποψη και σεβασμό προς τον τηλεθεατή.

Δίπλα στον Γιώργο Μελιγγώνη, καθημερινά θα εμφανίζονται και θα αναλύουν με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας στα της οικονομίας, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά, ο Γιώργος Χριστοφορίδης για όλα και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.  

Η νεανική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού συνεχίζει το ρεπορτάζ εκτός στούντιο και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταδίδουμε καθε έκτακτη είδηση τη στιγμή που συμβαίνει από τον τόπο που συμβαίνει. Το Kontra News θα μεταδίδεται από τα ολοκαίνουργια στούντιο και εξοπλισμό High Definition του Kontra με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικών και γραφικών.  Kontra News, κάθε απόγευμα στις 7 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

«Κontra 24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο Δευτέρα – Παρασκευή 24:00 – 02:00

 Το Kontra24, η μοναδική ζωντανή νυχτερινή ενημερωτική εκπομπή έρχεται τώρα ακόμα πιο δυνατή στο ανανεωμένο Kontra Channel. Κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, με αποκλειστική πληροφόρηση και καυστικά σχόλια για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

 Πιστός στη νυχτερινή ενημερωτική ζώνη, ο Αιμίλιος μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των εξελίξεων, κατακτώντας την ενημέρωση των πολιτών αφού αναλύει σε βάθος όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και υποδέχεται στο υπερσύγχρονο στούντιο του Kontra τα πρόσωπα που απασχολούν την καθημερινή ειδησεογραφία. Κάθε βράδυ ακριβώς τα μεσάνυχτα, Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

«Χώρα εν Καμίνω» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο Δευτέρα – Παρασκευή 21:00 -22:00

Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και κάθε μέρα, στις 21:00 η ενημέρωση συνεχίζεται, με την εκπομπή «Χώρα εν Καμίνω». O Πάνος Παναγιωτόπουλος υποδέχεται ζωντανά στο στούντιο εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής και αναλύει τις κρυφές πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας και τις τρέχουσες εξελίξεις, με πλούσιο ρεπορτάζ. Σύγχρονο και δυναμικό, το Kontra Channel, μπαίνει σε νέα εποχή με αναβαθμισμένο περιεχόμενο και έρχεται να ενισχύσει τον αποκαλυπτικό και ενημερωτικό του χαρακτήρα, με σεβασμό στον τηλεθεατή. Χώρα Εν Καμίνω κάθε βράδυ στις 9 με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

 «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή στο KONTRA 22:00 – 24:00

 Από Δευτέρα και κάθε μέρα, από τις 22:00 και για δύο ώρες, έρχεται η εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη. Κάθε βράδυ, ζωντανά στο στούντιο, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας και εκπρόσωποι φορέων για να μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων με άποψη και πλούσιο ρεπορτάζ. Η εμβληματική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με το κύρος και την αξιοπιστία του Μάκη Κουρή, παίρνουν θέση στο πλήρως ανακαινισμένο στούντιο δίνοντας νέα δυναμική στην ενημέρωση. Επί του Πιεστηρίου κάθε βράδυ στις 10 με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη.

 «Kontrast» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο  – Κυριακή 23:00 – 01:00

Tα κυριακάτικα βράδια, από τις 23:00 έως τι 01:00, ο Τάκης Σπηλιόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Kontrast», αναλύει τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με πολυετή θητεία στην τηλεόραση, είναι ένα πρόσωπο που παρουσιάζει αναλυτικά τα γεγονότα της πολιτικής σκηνής που κυριαρχούν. Ένα άκρως ενημερωτικό – πολιτικό μαγκαζίνο, στην ατζέντα του οποίου βρίσκονται όλες οι πολιτικές εξελίξεις που είτε βρίσκονται στον απόηχό τους, είτε πρόκειται να αναδειχθούν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Ο Τάκης Σπηλιώπουλος, δίνει κυριακάτικο ραντεβού με τους τηλεθεατές αναλύοντας τις σημαντικότερες ειδήσεις, ενώ παράλληλα επισημαίνει τους σημαντικότερους σταθμούς – σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο – της εβδομάδας που έρχεται, προβάλλοντας πρώτος τα γεγονότα που μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαμορφώσουν την επικαιρότητα και θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη.

Ενημέρωση Kontra και το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο, η ενημέρωση περνάει στα χέρια της έγκριτης δημοσιογράφου Στέλλας Γκαντώνα που μεταφέρει την σημαντικότερη ειδησεογραφία της επικαιρότητας σε ένα άκρως ανανεωμένο στούντιο.  

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/332450-To-neo-kontra-prokalei-seismo-sto-teleoptiko-topio ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...