Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Έλληνας βιομήχανος

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Έλληνας βιομήχανος

ΤΟ τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί παγκοσμίως είναι: Έλληνας βιομήχανος.

ΜΕ ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις αυτό που λέμε Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή για την ελληνική οικονομία.

ΣΤΗ συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοί που παριστάνουν τους βιομηχάνους και ψηφίζουν για τη διοίκηση του ΣΕΒ είναι διαχειριστές ριχτάδικων όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται στην πιάτσα οι επιχειρήσεις που έχουν στηθεί αποκλειστικά και μόνο για την ΄κονόμα και την απάτη.

ΟΙ εν λόγω κύριοι που έχουν αλλεργία με τα εργατικά δικαιώματα και με θράσος χιλίων πιθήκων απαιτούν να κοπούν και άλλο οι συντάξεις είναι κρατικοδίαιτοι του κερατά, παράγουν αέρα κοπανιστό και ζουν από τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου.

ΚΑΛΑ έκανε και τους ξεμπρόστιασε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της ομιλίας του στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

ΜΟΝΟ που ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να πει όλη την αλήθεια. Έπρεπε να έχει μπροστά του μια λίστα με τα χρέη και τα θαλασσοδάνεια με τα οποία έχουν φεσώσει τις τράπεζες οι βιομήχανοι της συμφοράς.

ΕΠΡΕΠΕ επίσης να έχει μια αναλυτική κατάσταση με τις επιδοτήσεις που έχουν πάρει από το κράτος για την ίδρυση και την επέκταση βιομηχανικών μονάδων.

ΑΝ αθροίσει κανείς τα τεράστια αυτά ποσά που άρπαξαν οι αεριτζήδες που παριστάνουν τους βιομηχάνους θα διαπιστώσει τη μέγιστη συμβολή τους στη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας.

ΑΥΤΟΙ οι προκλητικοί τύποι που ξημεροβραδιάζονταν στα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία πιέζοντας για θαλασσοδάνεια, τολμούν και απαιτούν την περικοπή των συντάξεων πείνας που παίρνει η πλειοψηφία του κόσμου μετά τις συνεχείς περικοπές που υπέστησαν στη διάρκεια των εφιαλτικών μνημονίων.

ΟΙ πρωταθλητές της φοροδιαφυγής και της αρπαχτής έρχονται και κουνάνε το δάκτυλο στην κοινωνία. Βέβαια καλά κάνουν αφού η κυβέρνηση δεν έχει μπουζουριάσει ακόμα όλους αυτούς που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα. Τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/337022-To-pio-syntomo-anekdoto-Ellenas-biomechanos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...