Το ποσό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει αδειοδότηση και οι προθεσμίες

Το ποσό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει αδειοδότηση και οι προθεσμίες

Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει μόνο με υποβιβασμό, αλλά και με απαγόρευση μεταγραφών…

Η αρμόδια επιτροπή της FIFA έχει δεχτεί αρκετές προσφυγές για ανεξόφλητες οφειλές του τριφυλλιού και έχει δώσει προθεσμία για την εξόφληση τους μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Η πληροφορία για την ημερομηνία προέρχεται από τον δικηγόρο του Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος ανέφερε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι περιμένει τις εξελίξεις στις αρχές Απριλίου. Εκτός από τον Βούλγαρο στόπερ, η ΠΑΕ χρωστάει λεφτά στους Αμβούργο, Κιέβο, Σαμπά, κ.α.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, τότε από την 1η Απριλίου η FIFA αναμένεται να επιληφθεί των ανοιχτών ζητημάτων. Θεωρητικά, υπάρχει μεγάλη γκάμα ποινών που προβλέπει ο κανονισμός, αλλά ανεπίσημα η παγκόσμια ομοσπονδία έχει ενημερώσει ότι η απαγόρευση μεταγραφών μοιάζει αναπόφευκτη.

Συνολικά, τα χρέη του Παναθηναϊκού που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα 3 εκατομμύρια ευρώ χρειάζονται για την αδειοδότηση, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν υποχρεώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου. Δεν είναι μεγάλο ποσό, αλλά από τη στιγμή που ο Αλαφούζος έχει διακόψει τη χρηματοδότηση, δεν υπάρχει εναλλακτική.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/326608-To-poso-poy-chreiazetai-o-Panathenaikos-gia-na-parei-adeiodotese-kai-oi-prothesmies ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...