Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων της 2ης ημέρας του Μουντιάλ

Σήμερα μπαίνουμε για τα καλά στην πραγματικότητα του Μουντιάλ, καθώς τρία παιχνίδια διεξάγονται και μάλιστα το ένα συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο λόγος για το σούπερ ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία (21.00) .

Η αυλαία της σημερινής ημέρας, ανοίγει στις 15.00 με το πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Α’ όμιλο ανάμεσα σε Αίγυπτο και Ουρουγουάη. Σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Σαλάχ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό στον ώμο και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το σημερινό ματς, το σίγουρο είναι οτι θα παίξει, όμως ίσως αυτό γίνει στο δεύτερο ημίχρονο περνώντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Κανένα άλλο πρόβλημα για τους ”Φαραώ” , όπως κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει κι η Ουρουγουάη με όλα τα αστέρια της στις επάλξεις.  Καβάνι και Σουάρες είναι αναμφισβήτητα δύο κορυφαίοι σκόρερς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ποντάρει πολλά πάνω τους ο Ταμπάρες. Η αναμέτρηση αυτή διεξάγεται για τον Α’ όμιλο , όπου εχθές η διοργανώτρια Ρωσία επικράτησε με 5-0 της Σαουδικής Αραβίας.

Στις 18.00, πρεμιέρα στον Β’ όμιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρόκο και Ιράν. Απ’τη μία οι Ντα Κόστα και Καρσελά (πρώην παίκτες Ολυμπιακού) και απ’την άλλη οι νύν παίκτες του Ολυμπιακού, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ και της ΑΕΚ ο Μασούντ, προσδίδουν ”ελληνικό” ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο αγώνα. Δύο ομάδες που είναι στα ίδια επίπεδα και τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Αμφίβολος ο Ντιράρ για τους Αφρικανούς, ενώ για τους Ασιάτες πέραν του τιμωρημένου Εζατολάχι, αμφίβολοι είναι οι Ταρέμι και Ντεζάγκα.

Τελευταίο ματς της σημερινής ημέρας, ο πολύ μεγάλος αγώνας ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία. Στον απόηχο της απόλυσης Λοπετέγκι και της άμεσης διαδοχής από τον Ιέρο, οι φούριας ρόχας καλούνται να αποδείξουν οτι μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά σε ακόμα μία διοργάνωση, με στόχο να την κατακτήσουν, στο τελευταίο Μουντιάλ του Αντρές Ινιέστα. Αντίπαλοί τους οι πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι του αρχιτέκτονα Σάντος, αλλά και του κορυφαίου Ρονάλντο. Η Πορτογαλία με τη σειρά της θέλει να δείξει τη δυναμική της, ξεχειλίζει από ποιότητα και μένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει σ’αυτή τη διοργάνωση.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ – Mundialissimo



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...