Το πρώτο δελτίο τύπου της νέας Δημοτικής αρχής

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε πριν μερικές ημέρες το Nafpaktianews.gr (Δείτε εδώ) η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί στις 27/8 στο κήπο του Ξενία. Έτσι λοιπόν σήμερα με το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου που υπογράφει ο νέος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος  μα κάνεις γνωστή την ημερομηνία της ορκωμοσίας.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπακτίας που θα γίνει στον κήπο του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ (οδός Καθόδου Δωριέων και Αρβανίτη), στις 27 Αυγούστου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄.

 

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ναυπακτίας

Παναγιώτης Λουκόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι διαπλοκές άρχισαν πριν ξεκινήσουν!! Πρώην πρόεδρος της Βλαχομάνδρας ο εμπνευστής και δημιουργός του ΧΥΤΑ στην περιοχή του, προσπαθεί να επεκτείνει δημιουργώντας τον μεγαλύτερο ΧΥΤΑ στη Δυτική Ελλάδα, μόνο και μόνο για να πουλήσει τον διπλανό ιδιόκτητο χώρο του 50 στρεμμάτων, στον Δήμο Ναυπακτίας. Ο πρόεδρος Σαλαμούρας με τον Εργολάβο συμφωνόντας παλεύουν με νύχια και δόντια για το σκοπό αυτό, αλλά ο Ράπτης με τους Δυτικούς τους χαλάνε τη σούπα. Σήμερα προκειμένου να βρεθεί λύση, ο Βλαχομανδρίτης πρώην Πρόεδρος έχει καλέσει για βραδινό γεύμα τους Σαλαμούρα, Ράπτη, Τάκη και τον Σιαμαντά, σε καφενείο της Μαμουλάδας. Δεν γνωρίζω αν έχει προσκαλεστεί και ο εργολάβος (!!). Της διαπλοκής το κάγκελο! Όλα προμηνύουν θερμό χειμώνα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...