Το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στους δυο αιώνιους αντίπαλους

Το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στους δυο αιώνιους αντίπαλους

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο μπάσκετ είναι γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο άδειο από κόσμο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2), για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποτελεί το ζευγάρι το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν πάντα στο φινάλε μιας περιόδου για την κατάκτηση του τίτλου όμως όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα μονομαχήσουν και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Στόχος, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που σε μεγάλο βαθμό θα ισοδυναμεί και με κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος από τα επεισόδια που δημιούργησαν πέρυσι οι οπαδοί του και θα δώσει τον αγώνα χωρίς να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χάντερ και Καββαδά. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο Ελληνας άσος απουσιάζει με την Εθνική ομάδα των Ενόπλεων Δυνάμεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν έχει στη διάθεσή του τους Παππά και Μποχωρίδη ενώ τα φώτα πέφτουν πάνω στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Ο Σέρβος, ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο ευρωμπάσκετ με την Σερβία, καλείται να «δέσει» μια ομάδα με νέα πρόσωπα όπως οι Καλάθης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Πάβλοβιτς και Κούζμιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά τη Δευτέρα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, γραφει το iefimerida .gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...