Το σημερινό πρόγραμμα της 8ης ημέρας του Μουντιάλ

Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα με τρία παιχνίδια σε Γ’ και Δ’ όμιλο.

Στις 15.00, η Δανία (Γ’ όμιλος) αντιμετωπίζει την Αυστραλία και σε περίπτωση νίκης των Σκανδιναβών, η πρόκριση θα είναι πολύ κοντά. Οι Αυστραλοί απ’την άλλη δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία στον αγώνα με τη Γαλλία, θέλουν με τη σειρά τους να είναι οι νικητές και να ελπίζουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική σε πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι του Γ’ ομίλου (18.00) το φαβορί Γαλλία κοντράρεται με το Περού. Οι τρικολόρ ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι και μπλοκαρισμένοι στην πρεμιέρα θέλοντας τώρα να δείξουν την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτουν με μία πειστική εμφάνιση συνοδευόμενη με νίκη. Αντίπαλος το Περού που ναι μεν εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού του στο ματς με τη Δανία, αλλά δεν κέρδισε ούτε τον βαθμό, με αποτέλεσμα στο πολύ δύσκολο σημερινό παιχνίδι με τη Γαλλία να αναζητάει μόνο το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στις 21.00 σειρά παίρνει ο Δ’ όμιλος με την 2η αγωνιστική. Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία. Η ομάδα του Μέσι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ισλανδία και αντιμετωπίζει τους Κροάτες που κέρδισαν εύκολα στην πρεμιέρα τους Νιγηριανούς.
Μέσι, Ματσεράνο, Αγουέρο εναντίον των Μόντριτς, Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς. Για να δούμε..

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21/06) :

15.00   ΔΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

18.00  ΓΑΛΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

21.00  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ

 

Mundialissimo – blogalegreece



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...