«Το τραίνο πετούσε στον αέρα» και έπεσε στην αποβάθρα (Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες και οι εικόνες που φτάνουν από το σιδηροδρομικό σταθμό Χόμποκεν του Νιου Τζέρσεϊ όπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας, αμαξοστοιχία προσέκρουσε στην αποβάθρα του τερματικού σταθμού σκορπώντας το θάνατο τουλάχιστον έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας περισσότερους από 100.

Αρχικά οι επίσημες πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο αριθμός αναθεωρήθηκε. 

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης από επιβάτες που διεσώθησαν αποτυπώνουν την έκταση της καταστροφικής «εισβολής» του τρένου στην αποβάθρα του Χόμποκεν.

Μεταλλικά τμήματα, σπασμένα γυαλιά, η στέγη του ιστορικού σταθμού που έχει καταρρεύσει και πανικόβλητοι άνθρωποι καταγράφονται στις εικόνες.

Από τους 100 τραυματίες, τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός εκείνων που η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη. Την ίδια στιγμή, ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χόμποκεν συγκαταλέγεται και ένας ανήλικος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...