Το χρυσό κόσμημα που έδωσε δώρο στην Κέιτ και στις φίλες της η Μέγκαν Μαρκλ

Το χρυσό κόσμημα που έδωσε δώρο στην Κέιτ και στις φίλες της η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην είχε Κυρία επί των Τιμών στο γάμο της αλλά στο πλευρό της βρέθηκαν καλές της φίλες. 

Ολες αυτές τις φίλες της θέλησε να τις ευχαριστήσει για το γεγονός ότι ήταν στο πλευρό της, κάνονας τους δώρο ένα χρυσό βραχιόλι. 

Η Μέγκαν Μαρκλ, έτσι, επέλεξε ένα χρυσό βραχιόλι του brand  Zofia Day, το οποίο κόστιζε 450 δολάρια και παρήγγειλε έξι από αυτά για τις καλύτερε τις φίλες. 
Ανάμεσα σε αυτές που πήραν το χρυσό βραχιόλι της Μέγκαν Μαρκλ ήταν φυσικά η κολλητή της στιλίστρια Τζέσικα Μαλρόνι, η επίσης κολλητή της δικηγόρος Μπενίτα Λιτ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον. 

Το ίδιο βραχιόλι όμως έδωσε και σε τρία παρανυφάκια της, τα οποία είναι και βαφτιστήρια της, τις δύο κόρες της Μπενίτα Λιτ και στην κόρη της Τζέσικα Μαλρόνι. 

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το brand Zofia Day, η Λισέτε Πόλνι, μιλώντας στο περιοδικό People δήλωσε: «Ηταν τεράστια τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτόν τον ιστορικό γάμο, με τις δημιουργίες μου που δόθηκαν ως αναμνηστικά για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή».

Οσο για το βραχιόλι αυτό καθεαυτό η Πόλνι είπε πως «είναι ένα απλό, κομψό κομμάτι που είναι πολύ κοντά στο προσωπικό στιλ της Μέγκαν Μαρκλ».

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι φαν το brand Zofia day, και μάλιστα φορούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από αυτό, στο εξώφυλλο του Vanity Fair το Σεπτέμβριο. Τον Ιανουάριο φορούσε ένα δαχτυλίδι του brand, αξίας 715 δολαρίων. 

Η Λισέτε Πόλνι έφτιαξε το brand πριν έξι χρόνια και έδωσε το όνομα Ζofia από τη γιαγιά της και την κόρη της. 

Οι ντελικάτες δημιουργίες της γίνονται από χρυσό και διαμάντια. 

Η σχεδιάστρια ονόμασε το εν λόγω βραχιόλι «Kensington», προς τιμήν των νεονύμφων και ενώ ήταν ένα σχέδιο κατά παραγγελία αποκάλυψε ότι σύντομα θα βγάλει ένα αντίγραφο το οποίο θα πωλείται στα κοσμηματοπωλεία. 

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε ένα ακόμη δώρο στις μικρές παρανύμφους. Ενα ζευγάρι λευκά παπούτσια, τα οποία δημιουργήθηκαν από το brand Aquazurra. Κάθε ζευγάρι είχε το μονόγραμμα του παιδιού και την ημερομηνία του γάμου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/332477-To-chryso-kosmema-poy-edose-doro-sten-Keit-kai-stis-philes-tes-e-Megkan-Markl ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...