Το Fame έρχεται να μας απογειώσει

Το Fame έρχεται να μας απογειώσει

Στον Πυρετό της Δόξας με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα! Μια λαμπερή υπερπαραγωγή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! , να μας ξεσηκώσει και να ανεβάσει τη διάθεσή μας στα αστέρια! Fame, το μιούζικαλ – φαινόμενο των τελευταίων ετών, σε μια παράσταση – σταθμό του φετινού χειμώνα.

Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας

Fame! Πάθος για χορό, πάθος για δόξα! To Fame προκαλεί παγκόσμια λατρεία και εμπνέει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Με το δημοφιλή αλλά ταυτόχρονα και αιρετικό δημιουργό Αλέξανδρο Ρήγα να υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία και ένα λαμπερό κάστ πρωταγωνιστών, ζωντανή ορχήστρα εξαίρετων μουσικών και μια πλειάδα ηθοποιών και χορευτών να τους πλαισιώνουν, σίγουρα το Fame θα είναι η παράσταση της χρονιάς!

1

Βασισμένο στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία, FAME και την εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, στον «Πυρετό της Δόξας», το μιούζικαλ FAME επιστρέφει και θα λάμψει στον ουρανό της Αθήνας την ερχόμενη θεατρική σεζόν.

Το Fame the Musical έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 1988 και έκτοτε για 30 συναπτά έτη έχει παρουσιαστεί με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία σε όλες τις μεγάλες θεατρικές σκηνές του κόσμου και πάντα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων εισπρακτικών επιτυχιών musical παγκοσμίως.

Χορευτικά που κόβουν την ανάσα, πασίγνωστα και αγαπημένα τραγούδια είναι η μαγική επιτυχία του Fame που παίζεται ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο σε αναρίθμητες sold out παραστάσεις.

Το FAME ανεβαίνει σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Πρόκειται για μία φρέσκια και τεράστια παραγωγή, στη σκηνή της οποίας θα φιλοξενούνται εικοσιπέντε ηθοποιοί και 10μελής ζωντανή ορχήστρα. Τους είκοσι σπουδαστές της σχολής θα υποδυθούν είκοσι νέοι ηθοποιοί με δεξιότητες στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι. Τα ονόματα των πέντε πρωταγωνιστών του “FAME” που θα ερμηνεύσουν τους πέντε καθηγητές σχολής θα ανακοινωθούν σύντομα.

 Στη σκηνή του Γυάλινου θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη του σήμερα, στο διάσημο κολέγιο High School for Performing Arts και θα «τρυπώσουμε» στις σκέψεις, τα όνειρα και τις ζωές είκοσι νέων φοιτητών που αγαπούν με πάθος τη τέχνη και παλεύουν να πετύχουν, να αναγνωριστούν και να γράψουν τη δική τους ιστορία στον σκληρό και άγριο κόσμο της show business.Το FΑΜΕ αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης καθώς αποδεικνύει, ότι ο κάθε άνθρωπος, ασχέτως κοινωνικής τάξης ή οικονομικής κατάστασης, μπορεί με το ταλέντο του, το πάθος, το πείσμα και τη σκληρή δουλειά, να ξεχωρίσει και να ζήσει το όνειρο του.Εσείς πόσο πάθος διαθέτετε;

 

Για τις ανάγκες της παράστασης ο Αλέξανδρος Ρήγας και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πραγματοποιήσουν μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για νέους και νέες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 17 έως 30 ετών, με δεξιότητες στο χορό, το τραγούδι και την υποκριτική. Οι ανάγκες της παράστασης απαιτούν τη συμμετοχή νέων ηθοποιών, ανδρών και γυναικών, όλων των εθνικοτήτων και φυλών.

Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο, εάν κάποιος από τους υποψήφιους δηλώσει γνώση κάποιου μουσικού οργάνου, όπως πιάνο, κιθάρα, μπάσο, πνευστά, κρουστά κλπ.

 

Η ακρόαση για τους είκοσι αυτούς νέους ηθοποιούς θα πραγματοποιηθεί στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο την Τρίτη 18, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

 

‘Ώρες ακρόασης: Από 10:00 μέχρι 20.00 (και τις τρεις προαναφερθείσες ημέρες).

 

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην ακρόαση είναι στη διάθεση σας τα εξής τηλέφωνα:

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:
210 9315 600 και 210 9316 102
Μαρία Οικονομίδη: 694 6432 746

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/296989-To-Fame-erchetai-na-mas-apogeiosei ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...