Τρίκορφο Ναυπακτίας:Λαοθάλασσα στην 1η γιορτή προβατίνας. Βίντεο -φωτογραφίες

Βίντεο – δηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή Προβατίνας στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Πλήθος κόσμους από όλη την Ακαρνανία γέμισαν το προαύλιο του Δημοτικού σχολείου. Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου Τρικόρφου , του συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον Νίκος Ζωργιό «Ο Ανεμογιάννης», το χορευτικό του συλλόγου Ν.Χ.Ο.Φ.Ε.Π. «ΝΑΥΣ» με χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Βαφειάδη και το χορευτικό του «Τεχνουργείον» με χοροδιδάσκαλο τον Παναγιώτη Κερασιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντόπουλος , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Μπαλαμπάνης και κ. Λύτρας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρος , ο τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου υποδομών κ. Καραγκούνης,οι αντιδήμαρχοι κ.  Σιαμαντάς και κ. Καρακώστας ,ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ κ. Σαλαμούρας , η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Σμπούκη , οι πρώην δήμαρχοι κ. Μπουλές , κ. Παπαθανάσης και κ. Νταουσάνης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζιαμπάρα, κ. Αγγελόπουλος,κ. Τραχύλης, κ. Τσουκαλάς,κ. Πατσαούρας, κ. Ράπτης και κ. Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Τσερπέλης ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Λουκόπουλος , ο αστυνομικός υποδιευθυντής Αιτωλίας κ. Κακκούσης καθώς και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων. Εξαιρετική ήταν η ορχήστρα με τους Βασίλη Κωστούλα και Αγγελική Ζάχαρη στο τραγούδι και τον Γιώργο Καραντζίνη στο κλαρίνο.

Το Nafpaktia news.gr μετέδωσε την εκδήλωση ζωντανά και ήταν εκεί σε ακόμη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ναυπακτία , Γιατί Μόνο Μαζί Ζούμε τα Μεγάλα Γεγονότα και στον Πολιτισμό.
Δείτε όπως μεταδόθηκε ζωντανά η εκδήλωση από το Nafpaktia news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...