Τραμπ: Οι πολίτες του Ιράν διαμαρτύρονται επειδή η Τεχεράνη χρηματοδοτεί την τρομοκρατία

Τραμπ: Οι πολίτες του Ιράν διαμαρτύρονται επειδή η Τεχεράνη χρηματοδοτεί την τρομοκρατία

Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με μήνυμά του στο Twitter, υποστήριξε σήμερα ότι, οι διαδηλώσεις στο Ιράν δείχνουν ότι οι πολίτες της χώρας διαφωνούν με τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας εκ μέρους της Τεχεράνης.

“Μεγάλες διαδηλώσεις στο Ιράν. Ο λαός τελικά αντιλαμβάνεται το πώς κλέβουν και διασκορπίζουν τα λεφτά και τον πλούτο του στην τρομοκρατία. Φαίνεται ότι δεν θα το ανεχθούν άλλο. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν πολύ στενά για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, ανέφερε σε μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

Από την πλευρά της, η Νίκι Χέιλι, η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, σχολίασε ότι οι πολίτες του Ιράν “δοκιμάζουν” το καθεστώς. “Ο ιρανικός λαός, που καταπιέζεται εδώ και πολύ καιρό, βρίσκει τώρα τη φωνή του” σε αυτές τις “ειρηνικές διαδηλώσεις”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της, εκφράζοντας την ελπίδα ότι “θα γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία” στο Ιράν.

Στο μήνυμά της, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, η Χέιλι είπε ότι οι Αμερικανικοί προσεύχονται “για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποφέρουν φριχτά από τις καταπιεστικές κυβερνήσεις της Βόρειας Κορέας, της Βενεζουέλας, της Κούβας και ιδίως του Ιράν”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/315712-Tramp-Oi-polites-toy-Iran-diamartyrontai-epeide-e-Techerane-chrematodotei-ten-tromokratia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...