«Τρελαίνει» κόσμο ο Αντετοκούνμπο

«Τρελαίνει» κόσμο ο Αντετοκούνμπο

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 01/03/2016 – 13:23

Αντετοκούνμπο

Δεύτερο τριπλ – νταμπλ για τον Έλληνα φόργουορντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν έκανε τριπλ – νταμπλ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς με σκορ 128-121.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε 18 πόντους, ενώ είχε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, τραβώντας έτσι ξανά πάνω του όλα βλέμματα. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Πάρκερ και Μίντλετον που πέτυχαν 36 και 30 πόντους αντίστοιχα.

Αντετοκούνμπο: «Σε κάθε παιχνίδι νιώθω πιο άνετα»

Ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ χρησιμοποιεί σε μία νέα θέση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως σε κάθε παιχνίδι αισθάνεται ολοένα και πιο άνετος.

«Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που “τρέχει” την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη», τόνισε αρχικά ο Γιάννης, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αδερφό του Κώστα.

«Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν ύστερα από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου “έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω ένα μονό’’! Του έλεγα “Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε”. Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε!», τόνισε και συνέχισε:

«Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι χαρούμενος να βλέπω τον μικρό μου αδελφό να βελτιώνεται κάθε μέρα. Νομίζω με κέρδισε με σκορ 6-4 ή 7-4. Ο στόχος μας είναι να γίνει εκείνος καλύτερος από εμένα. Και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός, να είναι ο καλύτερος απ’ όλους μας», κατέληξε.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...