Τσίπρας από την Τρίπολη: Η καινοτομία στην αγροδιατροφή παράγοντας που μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη

Τσίπρας από την Τρίπολη: Η καινοτομία στην αγροδιατροφή παράγοντας που μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη

Την ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης και συναντήθηκε και με εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους.

1q

Στο περιθώριο του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Πελοπόννησο, ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Arcafroz, η οποία δραστηριοποιείται στην παράγωγη, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και τροφίμων.

qq

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.

qq

Κατά την επίσκεψη, τονίστηκε η σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

qq

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής.

qq

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Στις 18:00 ο Αλ. Τσίπρας θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Η Προστιθέμενη Αξία της Πελοποννήσου» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

qq

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/323224-Tsipras-apo-ten-Tripole-E-kainotomia-sten-agrodiatrophe-paragontas-poy-mporei-na-othesei-ten-anaptyxe ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...