Τσιμιτσέλης: Οι παπαράτσι έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι

Τσιμιτσέλης: Οι παπαράτσι έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του εξήγησε τη δυσαρέσκειά του στις παπαράτσι φωτογραφίες ενώ εξήγησε τους λόγους που κρατάει τη κόρη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ως ζευγάρι κρατάτε ορισμένες αποστάσεις ασφαλείας από τα μέσα, παρότι δεν κρύβετε πράγματα.

«Δεν έχουμε λόγο ούτε να διαφημίσουμε ούτε να κρύψουμε κάτι. Απλά ζούμε. Δεν κρύβω ότι έχω γυναίκα και παιδί. Φυσικά, δεν θα ήθελα να δω το παιδί μου πουθενά σε φωτογραφία. Ήδη έχω στείλει με δικηγόρο χαρτί που έχει πάει παντού. Δεν θέλω να ξέρουν πώς είναι η κόρη μου, με ενοχλεί. Αν ήταν έτσι, θα την έβγαζα στο Facebook ή το Twitter, αλλά δεν θέλω. Δεν με πειράζει οτιδήποτε να γράψουν και να πουν για μένα, δεν έχει καμία σχέση. Στο σχολείο που θα πηγαίνει δεν θέλω να την ξέρουν πώς είναι».

Σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα η δημοσιότητα, που να σε κάνει να θεωρήσει ότι παραβιάστηκαν τα όρια της προσωπικής σου ελευθερίας;

«Οτιδήποτε έχω δει από παπαράτσι με ενοχλεί αφάνταστα, αλλά τι να κάνω; Να πάρω ένα δίκαννο και να αρχίσω να κυνηγάω τον κόσμο; Τώρα πια ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει παπαράτσι. Σε βγάζει φωτογραφία με ένα κινητό και τη στέλνει όπου γουστάρει, δεν μπορεί να ελεγχθεί αυτό το πράγμα», δήλωσε στο περιοδικό «TV SHOW».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...