Τόμπκινς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στο ΟΑΚΑ από τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού»

Τόμπκινς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στο ΟΑΚΑ από τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού»

Αντίστροφα μετρούν άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη «μάχη» των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/4) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Τρέι Τόμπκινς μίλησε για τις αναμετρήσεις με το «τριφύλλι», εστιάζοντας στον κόσμο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ εξήγησε πως άπαντες θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό της απουσίας του Φακούντο Καμπάτσο.

«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση. Όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα, με τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να μεταδίδουν πολλή ενέργεια στην ομάδα τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ.

Σχετικά με την απουσία του Φακούντο Καμπάτσο τόνισε: «Ο Φακού έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς τη φετινή σεζόν. Είναι γρήγορος και αρκετά σκληρός σαν παίκτης. Νομίζω όμως ότι ως ομάδα μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Φακού και να δώσουμε τα πράγματα που έδινε κι εκείνος».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν φαβορί είπε: «Ποτέ δεν σκέφτομαι ποιος είναι το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο της, όμως εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τη σημασία τις μονομαχίας με τον Παναθηναϊκό πρόσθεσε: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς. Πρέπει να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουμε ένα βήμα για να φτάσουμε στο Final Four. Είναι ένας από τους στόχους μας και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/328758-Tompkins-Xeroyme-ti-mas-perimenei-sto-OAKA-apo-toys-treloys-opadoys-toy-Panathenaikoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...