«Τo Μαξίμου ακούει;»: Από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, 8 με 10 το βράδυ στο KONTRA

«Τo Μαξίμου ακούει;»: Από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, 8 με 10 το βράδυ στο KONTRA

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος έρχεται στον «αέρα» του KONTRA και στην πρώτη γραμμή της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας!

Αποκαλυπτικός, ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος ο Νίκος Νικολόπουλος, ξεκινάει στο KONTRA, για να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των κορυφαίων γεγονότων και κυρίως για να πει αλήθειες! ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ; Κάθε Κυριακή βράδυ 8 με 10!

Επί δύο ώρες ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θα διεισδύει στα καυτά θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας, με έμφαση στην αποκάλυψη σκανδάλων και την αντιμετώπιση παθογενειών του συστήματος εξουσίας, στις περιπτώσεις που ρέπει στην ασυδοσία και τη διαφθορά.

Δεκάδες σκάνδαλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μέσα από τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της εκπομπής, πολλοί επίορκοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, ενώ έχει ωφεληθεί τα μέγιστα το Ελληνικό Δημόσιο.

Δείτε από, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή 8 με 10 το βράδυ στο KONTRA τον Νίκο Νικολόπουλο για να είστε ένα βήμα μπροστά στην αληθινή ενημέρωση, για όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Κάθε Κυριακή βράδυ στις 8 θα έρχονται στο φως όσα δεν σας λένε οι άλλοι και θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους!

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343216-To-Maximoy-akoyei-Apo-ten-Kyriake-30-Septembrioy-kai-kathe-Kyriake-8-me-10-to-brady-sto-KONTRA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...