ΥπΕξ: Κανένας τραυματισμός μέλους της ελληνικής ομογενειακής παροικίας στο Μεξικό

ΥπΕξ: Κανένας τραυματισμός μέλους της ελληνικής ομογενειακής παροικίας στο Μεξικό

Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό ή θάνατο μέλους της ελληνικής ομογενειακής παροικίας στο Μεξικό από τον καταστροφικό πολύνεκρο σεισμό 7,1 βαθμών που έπληξε τη χώρα αυτή του νότιου τμήματος της Βόρειας Αμερικής, όπως ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Μεξικού Γεωργία Μπουτζιάνη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Μεξικού δήλωσε ότι όλες οι κλήσεις που λαμβάνει δεν κρύβουν δυσάρεστα νέα για ζωές ή τραυματίες. «Πλην όμως ζημιές σε σπίτια συμπατριωτών μας υπάρχουν. Πριν από λίγο μου αναφέρθηκε μία περίπτωση κατοικίας που έχει πολύ μεγάλες ρωγμές. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε κάτι άλλο».

Ο κ. Κουίκ σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση πως σχετικά με το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, ενημέρωσε και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις εργασίες της 72ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/302016-YpEx-Kanenas-traymatismos-meloys-tes-ellenikes-omogeneiakes-paroikias-sto-Mexiko ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...