Υπέρβαση!!Ο Βραζιλιάνος Μπαλού Φάμπιο Βιεΐρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Ναυπακτιακός θα έκανε σουπερ μεταγραφή και μάλιστα με Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες στην Ελλάδα αλλά και πλούσιο βιογραφικό στο εξωτερικό καθώς έχει αγωνιστεί στις Maritimo (Πορτογαλία) ,Portimonense (Πορτογαλία), Corinthians(Βραζιλία), A.E. Πάφος (Κύπρο),Vilafranquense (Πορτογιαλία),Bravos do Maqui (Αγκόλα)και Belenenses(Πορτογαλία).
Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή ,στον Α.Ο. Χάλκης, ΠΑΣ Λαμία , Α.Ο. Τρίκαλα και τον Πανσεραϊκό.
Ο 33χρόνος  Βραζιλιάνος Μπαλού Φάμπιο Βιεΐρα(Bulu) είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής και με την απόκτηση του η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα κάνει την υπέρβαση φέρνοντας στην Ναύπακτο ένα παίκτη που θα κάνει το κέντρο της ομάδας απροσπέλαστο και ο οποίος θα  δυναμώσει πάρα πολύ  το πλούσιο σε παίκτες ρόστερ της ομάδας της Ναυπάκτου.
Πριν λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου ο Γενικός αρχηγός και ταμίας της ομάδας Γιώργος Τσιμιτσέλης το περίμενε για να τον φέρει στην Ναύπακτο.


 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία αν και δεν πιστεύω πολύ στους γυρολόγους. Νομίζω ότι θα πρέπει να αποκτηθούν και να χρησιμοποιούνται και παίκτες από την περιοχή της Ναυπάκτου που θα πονούν την ομάδα και θα λυσσάξουν για να παραμείνει στην κατηγορία. Η πρώτη χρονιά είναι δύσκολη και αν δεν πέσει μπορεί στην συνέχεια να προσπαθήσει για παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...