Υπέταξε την Φλόγα ο Ναυπακτιακός μετά από 42 αήττητους αγώνες. Φωτο

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΜΑΝΙΝΑΣ 0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1

Στην πρώτη της ήττα μετά από 42 επίσημους αγώνες ανάγκασε ο Ναυπακτιακός Αστέρας την αήττητη μέχρι σήμερα Φλόγα Παλαιομάνινας.

Ο Ναυπακτιακός πήρε μια  σπουδαία  νίκη  μέσα σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα με μια ομάδα που διαθέτει ένα πλούσιο και έμπειρο ρόστερ. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν ευκαιρίες όμως η σωστή τακτική του Ναυπακτιακού κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η  ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη απόλεσε την ευκαιρία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τον  Κόκκαλη από την άσπρη βούλα να στέλνει  τη μπάλα άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ φτάνοντας κοντά σε αυτό μόλις στο 11΄ όπου έγινε η πρώτη ουσιαστική φάση για τους νεοφώτιστους στην Α΄ Κατηγορία, με τον Καρίμπα να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και να πλασάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ανδρεόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα η Φλόγα θα απειλήσει και πάλι, όταν μετά από σέντρα του Κοκκώνη γλίστρησε ο Ζαχαρόπουλος  και η μπάλα έφτασε στον Κόκκαλη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη μια καλή φάση στο 28΄ όταν ο Κόκκαλης σούταρε, έδιωξε ο Ζαχαρόπουλος, ο Κόκκαλης έκανε και πάλι το σουτ, άλλαξε πορεία η μπάλα και μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Ναυπάκτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει το χρυσό τρίποντο και με τον  Καραγιάννη  έφτασε στο γκολ με  γυριστό σουτ στο 55΄ . Ο Ναυπακτιακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του 65′  με σουτ του Ψυχογιού .Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ στο 85΄ όταν ανατράπηκε ο Ξευγένης και κέρδισε το πέναλτι.  Ο Κόκκαλης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και στο 94΄ όταν έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 87 ο Ναυπακτιακός θα χάσει ακόμη μια ευκαιρία με τον Μ. Βρουσάι με το σουτ που επιχειρεί να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Αποτέλεσμα ήταν η αναμέτρηση να λήξει με το 1-0 υπέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Φλόγα (Αντρέας Κονδύλης): Ρόκος, Καλοκαίρης (84΄ Τραγουλιάς), Κοκκώνης, Κουρσαρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Τζουλιάνο (75΄ Μακρής), Ζαχαράκης (66΄Παπαδόπουλος), Κόκκαλης, Καρίμπας και Ξευγένης.

Ναυπακτιακός (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μ., Θεοχάρης, Χατζηανδρέου, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός(88΄Δημόπουλος), Ψυχογιός (76΄ Καλαβρουζιώτης), Ανδριτσόπουλος (90+ Σιαμάς) και Βρουσάι Μ.

Σε λίγο περισσότερο φωτορεπορτάζ

unnamed (4)-001 unnamed (3)-001 unnamed (2) unnamed (1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...