Υποχρεώνουν την Μέγκαν Μαρκλ να υποκλίνεται μπροστά στην Κέιτ Μλίντλετον!

Υποχρεώνουν την Μέγκαν Μαρκλ να υποκλίνεται μπροστά στην Κέιτ Μλίντλετον!

Δείτε γιατί

Η Meghan Markle είναι πλέον η Δούκισσα του Sussex και όπως μάθαμε εχθές από εδώ και στο εξής θα μπει σε ένα πρόγραμμα πρακτικής εκπαίδευσης –για τους επόμενους έξι μήνες- προκειμένου να μάθει να φέρεται όπως όλοι οι royals. Θα λέγαμε πως την περιμένει μία σχετικά μία δύσκολη κατάσταση, αφού αυτό είναι και εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Και μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να μάθει, αλλά και στους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί, υπάρχει ένας ακόμη που ίσως σου φανεί περίεργος. Η Meghan λοιπόν, θα πρέπει από εδώ και στο εξής να υποκλίνεται και στην Kate Middleton. Ακούγεται «σκληρό» και περίεργο, όμως οφείλει να το κάνει και αυτό λόγω της μελλοντικής της θέσης, αναφέρει η ιστοσελίδα queen.

Το νέο μέλος της βασιλική οικογένειας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της πρέπει να υποκλίνονται μπροστά στην βασίλισσα Ελισάβετ, εάν την βλέπουν για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα, αλλά η Meghan πρέπει εξίσου να υποκλίνεται, μπροστά στον πρίγκιπα Φίλιππο (σύζυγος της Ελισάβετ), μπροστά στον Κάρολο και την σύζυγο του Καμίλα, αλλά και στον πρίγκιπα William καθώς είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου -και η Kate Middleton θα γίνει βασίλισσα-.

Γενικώς για να μην σε μπερδεύουμε περισσότερο με τους βασιλικούς κανόνες, η Meghan θα πρέπει να υποκλίνεται σε όποιον έχει ανώτερο τίτλο από εκείνη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/333058-Ypochreonoyn-ten-Megkan-Markl-na-ypoklinetai-mprosta-sten-Keit-Mlintleton ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...