Υπ. Εργασίας: Από Σεπτέμβριο η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Υπ. Εργασίας: Από Σεπτέμβριο η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων

«Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν ξανά σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018» και αυτό είναι ψηφισμένος νόμος του κράτους», τονίζει το υπουργείο Εργασίας, σε απάντηση δημοσιεύματος που γίνεται λόγος για «εγκατάλειψη υποσχέσεων» του Υπουργείου Εργασίας σε ό,τι αφορά την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Από την οδό Σταδίου, αναφέρεται ότι «είμαστε βέβαιοι ότι μια τέτοια εξέλιξη θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες της ιστορικής κατά τα άλλα εφημερίδας. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τα σχετικά συναισθήματα των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντος το δημοσίευμα.

Ωστόσο, επισημαίνεται το υπουργείο στην απάντησή του, «βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να τους στερήσουμε τη χαρά: Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν ξανά σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018. Σημειωτέον δε ότι αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση αλλά ψηφισμένο νόμου του κράτους».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/324798-Yp-Ergasias-Apo-Septembrio-e-epanaphora-ton-syllogikon-diapragmateyseon ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...