Υπ. Εργασίας: Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα για τις υπηρεσίες φύλαξης

Υπ. Εργασίας: Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα για τις υπηρεσίες φύλαξης

«Απολύτως ψευδές και συκοφαντικό», χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», αναφορικά με τις υπηρεσίες φύλαξης του υπουργείου.

Σύμφωνα με την οδό Σταδίου, οι συμβάσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα αφορούν εργαζόμενους στη φύλαξη των κεντρικών υπηρεσιών του Υπουργείου και προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με την προσωπική ασφάλεια της Υπουργού Εργασίας.

Συμβάσεις με τους ίδιους εργαζόμενους, με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο και με τους ίδιους όρους συνήφθησαν από τη στιγμή που, με πολιτική απόφαση αυτής της κυβέρνησης, έπαψε το καθεστώς των εργολαβιών στη φύλαξη και την καθαριότητα του Υπουργείου.

Από εκείνη τη στιγμή υπεγράφησαν συμβάσεις μίσθωσης έργου με τους εργαζόμενους, οι οποίες έληξαν 31/12/2017 και στη συνέχεια υπεγράφησαν νέες συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας εξάμηνης διάρκειας με τα ίδια πρόσωπα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα εκδοθεί σχετική προκήρυξη μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, όπως ήδη έχει γίνει για τις ανάγκες της καθαριότητας, προκειμένου να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό φύλαξης με συμβάσεις εργασίας διάρκειας 18 μηνών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/326229-Yp-Ergasias-PSeydes-kai-sykophantiko-to-demosieyma-gia-tis-yperesies-phylaxes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...