Υπ. Υποδομών: Εγκρίθηκαν 803 αιτήσεις αποζημίωσης στους πλημμυροπαθείς συνολικού ύψους 3,5 εκατ. ευρώ

Υπ. Υποδομών: Εγκρίθηκαν 803 αιτήσεις αποζημίωσης στους πλημμυροπαθείς συνολικού ύψους 3,5 εκατ. ευρώ

Έχουν εγκριθεί  803  αιτήσεις συνολικής δαπάνης 3.532.500 ευρώ, για την αποζημίωση των πλημμυροπαθών στη Δυτική Αττική, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, έχει ελεγχθεί το 80% των αιτήσεων που έχουν καταθέσει πλημμυροπαθείς πολίτες της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να λάβουν το έκτακτο επίδομα των 5000 ευρώ. Από το σύνολο των 1164  αιτήσεων που εξετάστηκαν μέχρι σήμερα, έχουν εγκριθεί 803 αιτήσεις και εκταμιευτεί ισάριθμα επιδόματα των 5 χιλιάδων ευρώ. Ενώ έχουν απορριφθεί 249 αιτήσεις και 112 συμπληρωματικές αιτήσεις.

Από του Παπάγου, υπενθυμίζεται, ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, πραγματοποίησε τις πρώτες εκταμιεύσεις του έκτακτου επιδόματος των 5000 ευρώ από το πρώτο 24ωρο μετά την έναρξη υποβολής των αιτήσεων. 

Τέλος, σημειώνεται ότι  η εξέταση των αιτήσεων από τη Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να αποδοθεί άμεσα το έκτακτο επίδομα των 5000 χιλιάδων ευρώ και στους υπόλοιπους δικαιούχους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/315579-Yp-Ypodomon-Egkrithekan-803-aiteseis-apozemioses-stoys-plemmyropatheis-synolikoy-ypsoys-3-5-ekat-eyro ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...