Φαίη Σκορδά: «Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό. Για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά, ο Γιώργος πια δεν έχει»

Φαίη Σκορδά: «Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό. Για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά, ο Γιώργος πια δεν έχει»
H Φαίη Σκορδά βρέθηκε χτες στην παρέα των «Καρντάσιανς» και μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα –εξομολογήθηκε πως στο πρώτο τους ραντεβού από διακριτικότητα δεν τελείωσε το πιάτο της και το πήρε ο Λιάγκας και το έφαγε- το πόσο χρόνο τους πήρε να γίνουν ζευγάρι ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά τους, αποκαλύπτοντας πως η ίδια κλείνει τα συμβόλαιά τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ψυχαγωγική ζώνη, τον ανταγωνισμό αλλά και την περίοδο του Alter, όπου η διοίκηση είχε προτείνει στην ίδια και τη Μαρία Μπεκατώρου να κάνουν μαζί το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού.

«Όταν κλείνουμε συμβόλαιο οικονομικά ο Γιώργος δεν πρέπει να είναι καθόλου και να είμαι μόνο εγώ και να κάνω τις συζητήσεις. 5 η Φαίη 5 ο Γιώργος. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή. Τι; Να παίρνω εγώ περισσότερα ή εκείνος περισσότερα; Εκείνος δεν μπορεί. Έχει μια ευαισθησία. Αν έρθει κάποιος και του πει μου δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, που δεν έχει πια, θα πει ναι», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Στο σπίτι ο καθένας έχει το λογαριασμό του. Δεν είναι πως πάμε σούπερ μάρκετ και τα βάζουμε μισά. Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό. Για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά, ο Γιώργος πια δεν έχει. Ήταν μια επένδυση που έγινε, τον κορόιδεψαν και έχασε όλα του τα χρήματα. Ότι είχε μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα τα χρόνια που είχε δουλέψει».

Άραγε μετά την οικονομική του καταστροφή της ζήτησε δανεικά; «Όχι, δεν μου ζήτησε δανεικά. Δεν είναι ο τύπος που θα κοιτάξει να πάρει λεφτά, έχει μια παιδική αθωότητα σε αυτό. Εγώ βαδίζω πιο πολύ με τη λογική, εκείνος με το συναίσθημα».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...