Φιλανθρωπική εκδήλωση του Ολυμπιακού για την UNICEF στο Σικάγο

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Ολυμπιακού για την UNICEF στο Σικάγο
Φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την ανεύρεση περισσότερων πόρων, στην προσπάθεια της UNICEF για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στο National Hellenic Museum του Σικάγο.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού, το προπονητικό τιμ, αλλά και οι διευθυντές των «ερυθρολεύκων» που συνοδεύουν την ομάδα στις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε δημοπρασία, με πολλά «ερυθρόλευκα» αντικείμενα να διατίθενται προς αγορά, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον ιερό σκοπό της UNICEF.

Φανέλες με υπογραφές των παικτών, μπάλες, γάντια τερματοφυλάκων, ακόμη και παπούτσια, όλα συλλεκτικά και με ιδιαίτερη αξία.

«Εμείς, που έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να προσφέρουμε στα παιδιά και την παραμικρή πιθανότητα για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι πάντα σημαντικό να δίνουμε τη βοήθειά μας, ειδικά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ο Ολυμπιακός και η UNICEF είναι μαζί» δήλωσε ο Ντελβέν Εντινγκά.

Mε τη σειρά του ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πως: «όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον Ολυμπιακό, αλλά και όχι μόνο, μπορούν να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και να συνδράμουν βοηθώντας τον οργανισμό.

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τον τελευταίο χρόνο, με τη συνεργασία του με τη UNICEF ότι στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Έχει δώσει αρκετά και έχει ακόμη πολλά περισσότερα να δώσει στο μέλλον. Είναι κάτι το οποίο αξίζει όλοι να στηρίξουμε, είναι κοινωνικό έργο».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...