Φλόγα Παλαιομάνινας: Παρέμεινε πρόεδρος ο Χρήστος Κουτσομπίνας, αλλαγές στη Διοίκηση και Βασιλείου στον πάγκο

Μια νέα εποχή ξεκινά στη Φλόγα Παλαιομάνινας με διοικητικό ηγέτη ξανά το Χρήστο Κουτσομπίνα. Ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα της Παλαιομάνινας από τη Γ΄ ΕΠΣΝΑ στην τετράδα της Α΄ Κατηγορίας και την κατάκτηση του Κυπέλλου παραμένει στον προεδρικό θώκο, όμως αυτή τη φορά μαζί του βρίσκονται σημαντικοί επιχειρηματίες και άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί χρόνια με το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Στις θέσεις των δύο αντιπροέδρων βρίσκονται ο Νίκος Χολέβας και ο Σπύρος Φλώρος, ενώ στην προσπάθεια θα συνδράμουν ο Παναγιώτης Νάκας, ο Γιάννης Νάκος, ο Γιώργος Νάκος, ο Γιάννης Ναούμης, ο Λάμπρος Ναούμης, ο Δημήτρης Ντάουλας, ο Χριστόφορος Σαράκης, ο Γιώργος Σταύρου και ο Θανάσης Τσίρκας. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι διαδικασίες μετεξέλιξης του Συλλόγου.
Νέος προπονητής στη Φλόγα αναλαμβάνει ο Χρήστος Βασιλείου. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τους διοικούντες της ομάδας και συμφώνησαν να συνεργαστούν. Ο Βασιλείου βρέθηκε πέρσι στον πάγκο του Αχελώου Αγγελοκάστρου και το όνομά του είχε ακουστεί για τη Φλόγα μετά την αποχώρηση του Νίκου Μιμιγιάννη.

Η ανακοίνωση της Φλόγας Παλαιομάνινας αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Οι βάσεις για ένα καλό εγχείρημα και ένα μέλλον ευοίωνο μπήκαν. Οι παλιοί και οι νέοι παράγοντες που με όρεξη και όνειρα ξεκίνησαν την οργάνωση και τη λειτουργια του νέου Συλλόγου συνηγορούν σε αυτό. Η ΦΛΟΓΑ ξεκινά με προπονητή το Χρήστο Βασιλείου και έναρξη της καινούριας χρονιάς τη Δευτέρα 10/8/2015. Στην πορεία θα πραγματοποιηθούν και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μετεξέλιξης του Συλλόγου.
Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο Χρήστος Κουτσομπίνας. Α΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Χολέβας και Β΄ Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Φλώρος.
Στην προσπάθεια θα συνδράμουν ακόμα οι: Παναγιώτης Νάκας, Γιάννης Νάκος, Γιώργος Νάκος, Γιάννης Ναούμης, Λάμπρος Ναούμης, Δημήτρης Ντάουλας, Χριστόφορος Σαράκης, Γιώργος Σταύρου και Θανάσης Τσίρκας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...