Φονικές πλημμύρες στις ΗΠΑ (Βίντεο)

Σάββατο 28/05/2016 – 18:43Φονικές πλημμύρες στις ΗΠΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ                                        Στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το Τέξας των ΗΠΑ. Από τις πλημμύρες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλα τρία άτομα αγνοούνται.
Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με δυνατές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους και χαλάζι σε πολλές περιοχές.
Οι αρχές έχουν επικεντρώσει στους ποταμούς και στις λίμνες, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεχειλίσουν και να προκληθούν τεράστια προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.
Παράλληλα, έχει δοθεί επείγον σήμα στους κατοίκους να αποφεύγουν σημεία τα οποία προβλέπεται να ξεσπάσουν οι δυνατές καταιγίδες των επόμενων ημερών.
Τόσο το θανατηφόρο περιστατικό, όσο και οι τρεις αγνοούμενοι, επέβαιναν στα οχήματά τους  και παρασύρθηκαν από τους χειμάρρους.
Ακόμα, περίπου 40 παιδιά στο Μπρέναμ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο σχολείο, καθώς τα λεωφορεία ήταν αδύνατο να κινηθούν, ενώ εγκυμονούσε και ο κίνδυνος ατυχήματος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...