Φρίκη και ανατριχίλα: Μάνα βίαζε την 8χρονη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της

Φρίκη και ανατριχίλα: Μάνα βίαζε την 8χρονη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της

Την υποχρέωνε να πηγαίνει και σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Μία μητέρα από το Περθ των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη κόρη της μαζί με το σύζυγό της και έναν από τους φίλους τους, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Έγινε γνωστό ότι παρά τις αστυνομικές αντιρρήσεις, ένας δικαστής χορήγησε στην 39χρονη την εγγύηση, όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο για κακοποίηση του παιδιού, η οποία είχε καταγραφεί και σε βίντεο.

2

Οι αρχές απήγγειλαν στη γυναίκα, η οποία κρατά την ανωνυμία της για να προστατευτεί η ταυτότητα της κόρης της, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, τέσσερις κατηγορίες για παρακίνηση ανηλίκου σε συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις και πέντε κατηγορίες για αποπλάνηση.

Ο 56χρονος φίλος του ζευγαριού, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την ίδια ημέρα, έλαβε επίσης εγγύηση, αλλά παραμένει υπό κράτηση, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, σύμφωνα με το Perthnow.

Ο 45χρονος πατριός δεν έλαβε εγγύηση όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμα το αν η γυναίκα έπαιρνε το παιδί μαζί της σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων και άφηνε τους καλεσμένουν να κακοποιούν την κόρη της μεταξύ του 2011 και του 2016.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/327677-PHrike-kai-anatrichila-Mana-biaze-ten-8chrone-kore-tes-mazi-me-ton-syntropho-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...