Φρίκη στη Γούτα: Νεκρά 15 παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο σε σχολείο κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής

Φρίκη στη Γούτα: Νεκρά 15 παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο σε σχολείο κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής

Δεκαπέντε παιδιά και δύο γυναίκες, που είχαν βρει καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς σε ένα σχολείο στην Αρμπίν στην ανατολική Γούτα, σκοτώθηκαν σήμερα από μια αεροπορική επιδρομή, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος με τη στρατιωτική υποστήριξη της Ρωσίας, εξαπέλυσαν στις 18 Φεβρουαρίου την επίθεση για την ανακατάληψη του τελευταίου προπυργίου των ανταρτών στις πύλες της Δαμασκού.

Να σημειωθεί ότι μόλις χθες ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ επισκέφθηκε θέσεις του στρατού στην Ανατολική Γούτα και φωτογραφήθηκε με άνδρες του στρατού οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή με άρματα μάχης. Σήμερα κυκλοφόρησε και ένα νέο βίντεο με τον Σύρο πρόεδρο που τον δείχνει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο στην πόλη φάντασμα και να δίνει το μήνυμα: «Ο δρόμος είναι ανοιχτός… Όλα λειτουργούν πλέον στην πόλη και τη Συρία».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325763-PHrike-ste-Goyta-Nekra-15-paidia-poy-eichan-brei-kataphygio-se-scholeio-kata-te-diarkeia-aeroporikes-epidromes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...