Φρίκη στη Ν. Αφρική: Άρχισε να τρώει… το πτώμα μιας γυναίκας και τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικά πυρά

Φρίκη στη Ν. Αφρική: Άρχισε να τρώει… το πτώμα μιας γυναίκας και τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικά πυρά

Αφρική

Ένας άνδρας στη Νότια Αφρική πέθανε στο νοσοκομείο από πυρά αστυνομικών, αφού αποκεφάλισε γυναίκα και άρχισε να τρώει το πτώμα της. Ο Αφίουε Μαπεκούλα, πυροβολήθηκε στο χέρι, το πόδι και την κοιλιά έξω από το σπίτι του στο Μάουντ Φρίρ την ώρα που αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον βρήκαν να τρώει το πτώμα μιας γυναίκας.

 Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό κανιβαλισμού στο Ανατολικό Κέιπ, αφού τον προηγούμενο μήνα 4 άνδρες κατηγορήθηκαν για βιασμό, δολοφονία και «κατανάλωση» κομματιών μιας γυναίκας κοντά στην περιοχή Ντουρμπάν.

 Η αστυνομία έφτασε στο σημείο στο Μάουντ Φρίρ για να βρει τον Μαπεκούλα να τρώει τη σάρκα της Θεμπίσα Μασούμπα, μιας γυναίκας που ήταν γνωστή στον δράστη και που φέρεται να αποκεφαλίστηκε μετά από οικογενειακή διαμάχη.

 Οι αστυνομικοί δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι τον πυροβόλησαν αφού ο δράστης αγνόησε τις προειδοποιητικές βολές τους και προσπάθησε να επιτεθεί με μαχαίρι εναντίον τους, Έπειτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου επιτέθηκε σε μια νοσοκόμα, μόλις μερικά λεπτά αφού είχε εισαχθεί.

 Ο δήμαρχος της περιοχής λέει ότι το περιστατικό περιλαμβάνει «ναρκωτικά και κατάχρηση ουσιών». Τα σημάδια της επίθεσης δείχνουν την ουσία «νυαόπε», η οποία μπορεί να κάνει τον χρήστη να μην αντιλαμβάνεται τίποτα και να έχει κανιβαλιστικές τάσεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301760-PHrike-ste-N-Aphrike-Archise-na-troei-to-ptoma-mias-gynaikas-kai-traymatisteke-thanasima-apo-astynomika-pyra ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...