Φυλακές Κορυδαλου: Κρατούμενος επιτέθηκε σε υπαρχιφύλακα.

Την Παρασκευή 12/1 σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε επεισόδιο μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλού. Κατά την ακρόαση του εισαγγελέα δόθηκε εντολή σε υπαρχιφύλακα να  συνοδεύσει  στην πτέρυγα Γεωργιανό κρατούμενο για να παρευρεθεί στην ακρόαση προκειμένου να περάσει  πειθαρχικό που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Όταν ο υπαρχιφύλακας μπήκε στην πτέρυγα και στο θάλαμο του συγκεκριμένου κρατούμενου αντιλήφθηκε ότι σε κρεβάτι άλλου κρατούμενο υπήρχε κινητό τηλέφωνο το οποίο και κατάσχεσε. Βγαίνοντας από το κελί  μαζί με τον κρατούμενο που είχε εντολή να συνοδεύσει ο κρατούμενος του έκλεισε τον δρόμο  ζητόντας του επείμονα με απειλές να επιστρέψει το κινητό.

Στην συνέχεια τον έσπρωξε στο εσωτερικό του θαλάμου και άρχισε να τον γρονθοκοπεί προσπαθόντας να του πάρει το κινητό.Μετά από συμπλοκή λίγων λεπτών επενέβησαν οι συγκρατούμενοι του Γεωργιανού προσπαθώντας να τον αποτρέψουν. Στην συνέχεια επενέβησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά και κρατούμενοι έως ότου η κατάσταση τέθηκε υπο έλεγχο όμως με τον υπαρχιφύλακα να εχει πολλαπλά χτυπήματα και σκισμένα ρούχα. Για το συγκεκριμενο περιστατικο εγιναν τα δεοντα (αναφορες) προσηλθε η Αστυνομια πραγματοποιηθηκαν καταθεσεις…και η υποθεση εχει παρει πλεον τον δρομο της δικαιοσυνης…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...