Χαλκιάς – Αστεριάδη στον κήπο του Ξενία.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Παράρτημα Ναυπακτίας – Δωρίδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας διοργανώνουν συναυλία με το μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη Λάκη Χαλκιά και την αγαπημένη ερμηνεύτρια του Νέου Κύματος Πόπη Αστεριάδη, την Τετάρτη 30/7/2014, στις 9:00 το βράδυ στον κήπο του Ξενία στη Ναύπακτο.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στο εργατικό τραγούδι, ενώ θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών (Μαρκόπουλος, Θεοδωράκης, κ.ά.).  Το πρώτο μέρος συμπληρώνεται από αφιέρωμα στο Νέο Κύμα.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στο λαϊκό τραγούδι με αναφορές σε μεγάλους λαϊκούς δημιουργούς, ενώ το τρίτο μέρος είναι αφιερωμένο στο παραδοσιακό τραγούδι από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους επισκέπτες, τους επαγγελματίες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στη συναυλία στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις δομές αλληλεγγύης του ΕΚΝΔ και της ΕΕΚΕ – Παραρτήματος Ναυπακτίας & Δωρίδας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο κ.ά.).

Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ Παράρτημα Ν&Δ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...